TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mustafa: Krenar për Kosovën. Së shpejti vizat dhe demarkacioni

Top Channel - 17.02.2017

Kosova festoi këtë të premte 9-vjetorin e themelimit të shtetit të saj. Kryeministri Isa Mustafa rrëfen për Top Channel bilancin e republikës. Ai nuk e quan dështim mosliberalizimin e vizave dhe ...

Mustafa: Asociacioni nuk do të krijohet nëse nuk ka interesim nga serbët (Video)

Zeri - 16.02.2017

“Nuk jemi të vullnetshëm dhe nuk shohim asnjë arsye që asociacioni të kthehet në Bruksel” ka thënë Mustafa Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa tha se ne nuk mund të bëjmë asociacion ...

Mustafa: Krenar për Kosovën. Së shpejti vizat dhe demarkacioni

Flaka - 17.02.2017

Kosova festoi këtë të premte 9-vjetorin e themelimit të shtetit të saj. Kryeministri Isa Mustafa rrëfen për Top Channel bilancin e republikës. Ai nuk e quan dështim mosliberalizimin e vizave dhe ...

| 09:33 | Z.H. | 188 Më në fund autobusët e rinj filluan qarkullimin në Prishtinë

Zhurnal - 17.02.2017

“Nuk jemi të vullnetshëm dhe nuk shohim asnjë arsye që asociacioni të kthehet në Bruksel” ka thënë Mustafa Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa tha se ne nuk mund të bëjmë asociacion ...

Mustafa: Jo asociacion pa interesim nga serbët

Java News - 17.02.2017

“Nuk jemi të vullnetshëm dhe nuk shohim asnjë arsye që asociacioni të kthehet në Bruksel” ka thënë Mustafa. Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa tha se ne nuk mund të bëjmë asociacion ...