TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cila është diferenca ideale e partnerëve për të pasur një martesë të lumtur?

Telegrafi - 09.10.2019

Një bashkëshort i ri dhe tërheqës nuk mund të të bëjë të lumtur gjatë gjithë jetës, sipas një studimi të ri Një studim i ri ka zbuluar se sa më e madhe të jetë diferenca mes një çifti, aq më shumë ...

Çfarë dallimi në moshë duhet të ketë çifti për një martesë të lumtur

Portalb - 09.10.2019

Një bashkëshort i ri dhe tërheqës nuk mund të të bëjë të lumtur gjatë gjithë jetës, sipas një studimi të ri. Një studim i ri ka zbuluar se sa më e madhe të jetë diferenca mes një çifti, aq më shumë ...

Cila është diferenca ideale e partnerëve për të pasur një martesë të lumtur?

Botasot - 09.10.2019

Një bashkëshort i ri dhe tërheqës nuk mund të të bëjë të lumtur gjatë gjithë jetës, sipas një studimi të ri Një studim i ri ka zbuluar se sa më e madhe të jetë diferenca mes një çifti, aq më shumë ...

Cila është diferenca ideale e partnerëve për të pasur një martesë të lumtur?

Zeri - 10.10.2019

Një bashkëshort i ri dhe tërheqës nuk mund të të bëjë të lumtur gjatë gjithë jetës, sipas një studimi të ri. Një studim i ri ka zbuluar se sa më e madhe të jetë diferenca mes një çifti, aq më shumë ...

Cila është diferenca ideale e partnerëve për të pasur një martesë të lumtur?

Tetova Sot - 10.10.2019

Një bashkëshort i ri dhe tërheqës nuk mund të të bëjë të lumtur gjatë gjithë jetës, sipas një studimi të ri Një studim i ri ka zbuluar se sa më e madhe të jetë diferenca mes një çifti, aq më shumë ...