TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekipet e EVN-së i sanojnë defektet në rrjetin distributiv

Portalb - 14.02.2018

Moti i keq i shoqëruar nga reshje të mëdha të shiut dhe borës shkaktoi ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë.

Moti i lig shkaktoi ndërprerje të rrymës elektrike në Maqedoninë Jug-Perëndimore

Portalb - 14.02.2018

Moti i keq i ndjekur nga reshje të mëdha të shiut dhe borës shkaktuan ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në pjesën Jug-Perëndimore në Maqedoni.

Ekipe të EVN Maqedoni në terren për të rivendosur rrymën në fshatrat e rajonit të Rekës

Zhurnal - 14.02.2018

Ekipe të EVN Maqedoni në terren për të rivendosur rrymën në fshatrat e rajonit të Rekës Gostivar, 14 shkurt - Terrenet jo të qasshme dhe moti i keq e vështirësojnë punën e ekipeve, të cilat në terren ...

Ekipet e EVN-së i sanojnë defektet në rrjetin distributiv

Zhurnal - 14.02.2018

Ekipet e EVN-së i sanojnë defektet në rrjetin distributiv Shkup, 14 shkurt - Moti i keq i shoqëruar nga reshje të mëdha të shiut dhe borës shkaktoi ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në ...

Mos na gënjeni me reklama – EVN nuk e bën punën e saj siç duhet

Flaka - 13.02.2018

EVN nuk e kryen punën e saj siç përcaktohet me ligj, dhe në përputhje me interesat e përdoruesve të saj, përcjell FLAKA. Gjithmonë dikundi ndodh të mos ketë energji elektrike, kryesisht për shkak të ...

Ekipet e EVN-së i sanojnë defektet në rrjetin distributiv

Idividi - 15.02.2018

Shkup, 14 shkurt 2018 (MIA) - Moti i keq i shoqëruar nga reshje të mëdha të shiut dhe borës shkaktoi ndërprerje të furnizimit me energji elektrike në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë.