TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Presidenti Bujar Nishani nderon orkestrën e RTSH dhe disa artistë

ABC News - 19.05.2017

Presidenti Bujar Nishani dekoron orkestrën simfonike të RTSH me titullin “Nderi i Kombit” për kontribut të çmuar dhe interpretim të shkëlqyer. Me këtë titull u nderuan edhe Ferdinand Deda pas Vdekjes ...

Orkestra Simfonike e RTSH nderohet me “Nderi i Kombit”

RTSH - 18.05.2017

Data 16 maj i vitit 1962 është dhe do të mbetet një nga data më të shënuara në historinë e Radio Televizionit Shqiptar. Ajo lidhet me krijimin e formacionit orkestral më të madh të kohës, Orkestrën ...

Nishani vlerëson me “Nderi i Kombit”, Orkestrën Simfonike të RTSH dhe dirigjentët Ferdinand Deda e Eno Koço

BalkanWeb - 19.05.2017

TIRANE – Data 16 maj i vitit 1962 është dhe do të mbetet një nga data më të shënuara në historinë e Radio Televizionit Shqiptar, pasi ajo lidhet me krijimin e formacionit orkestral më të madh të ...

Nishani vlerëson me dekoratën “Nderi i Kombit”, Orkestrën Simfonike të RTSH

Mapo - 19.05.2017

Data 16 maj i vitit 1962 është dhe do të mbetet një nga data më të shënuara në historinë e Radio Televizionit Shqiptar, pasi ajo lidhet me krijimin e formacionit orkestral më të madh të kohës, ...