TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Universiteti që po ua ndalon studentëve ngrënien e hamburgerëve

Lajmi.net - 14.08.2019

Universiteti kryesor në Londër sot njoftoi se ndaloi shitjen e mishit të viçit në kampusin e tyre që nga muaji tjetër, në një përpjekje për të zvogëluar gjurmët e karbonit dhe për të mbrojtur të ...

Universiteti që po ua ndalon studentëve ngrënien e hamburgerëve

Botasot - 14.08.2019

Universiteti Goldsmiths ka ndaluar të gjitha produktet e viçit nga kampusi i tyre, si pjesë e një lëvizjeje për të trajtuar urgjencën klimatike. Universiteti kryesor në Londër sot njoftoi se ndaloi ...

Universiteti që po ua ndalon studentëve ngrënien e hamburgerëve

Portalb - 15.08.2019

Universiteti Goldsmiths ka ndaluar të gjitha produktet e viçit nga kampusi i tyre, si pjesë e një lëvizjeje për të trajtuar urgjencën klimatike. Universiteti kryesor në Londër sot njoftoi se ndaloi ...