TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROFIL/ Lulzim Kullaj, gjobvënësi që detyroi shumë tregtarë të iknin nga Shkodra

Java News - 13.01.2018

Historia e gjobave ndaj tregtareve ne Shkodër, i ngjason asaj të Amerikës së shekullit 19 kur bizneset e vogla paguanin gjoba mafias Italiane. Duke dhënë haraçin, tregtarë të zonave të influencës së ...

Qyteti shqiptar nën pushtetin e gjobvënësve! Historia e Kullajt që sot ju bë atentat

Gazeta Express - 13.01.2018

Historia e gjobave ndaj tregtareve ne Shkodër, i ngjason asaj të Amerikës së shekullit 19 kur bizneset e vogla paguanin gjoba mafias Italiane. Duke dhënë haraçin, tregtarë të zonave të influencës së ...

Tritoli në Shkodër ndaj Lulzim Kullës, si nisi historia e gjobave në Shkodër dhe pasojat

LajmiFundit - 14.01.2018

Historia e gjobave ndaj tregtareve ne Shkodër, i ngjason asaj të Amerikës së shekullit 19 kur bizneset e vogla paguanin gjoba mafias Italiane. Duke dhënë haraçin, tregtarë të zonave të influencës së ...

Tritoli në Shkodër ndaj Lulzim Kullës, si nisi historia e gjobave në Shkodër dhe pasojat

Ina - 14.01.2018

Historia e gjobave ndaj tregtareve ne Shkodër, i ngjason asaj të Amerikës së shekullit 19 kur bizneset e vogla paguanin gjoba mafias Italiane. Duke dhënë haraçin, tregtarë të zonave të influencës së ...