TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kryeimami i Kosovës dëshmon në gjykimin ndaj imamëve të dyshuar për nxitje të kryerjes së veprave terroriste

Koha.net - 14.11.2017

Kryeimami i Kosovës, Sabri Bajgora, do të dëshmojë në muajin dhjetor në gjykimin ndaj Fuad Ramiqit dhe imamëve të tjerë të akuzuar për shtytje në kryerje të veprave terroriste dhe nxitje e urrejtjes.

Kryeimami i BIK-ut thirret dëshmitar në gjykimin për terrorizëm

Lajmi.net - 14.11.2017

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK) Sabri Bajgora, pritet të dëgjohet në cilësinë e dëshmitarit, në rastin e të akuzuarve për vepra që ndërlidhen me terrorizmin ndaj Fuad Ramiqit dhe ...

Shtatë persona që i kanë dëgjuar ligjëratat e Idriz Bilibanit kanë luftuar në Siri

Albeu.com - 14.11.2017

Së paku 7 persona, të cilët i kanë dëgjuar ligjëratat e Imamit Idriz Bilibani, kanë përfunduar të vrarë, ose janë gjykuar për terrorizëm në Kosovë, pas kthimit nga Siria.

Kryeimami Bajgora, pritet të dëshmojë në gjykimin ndaj imamëve

Lajmi.net - 14.11.2017

Në gjykimin e katër imamëve dhe Fuad Ramiqit pritet të dëshmojë kryeimami i Kosovës Sabri Bajgora. Në gjykimin e liderit të Lëvizjes “LISBA”, Fuad Ramiqit dhe katër imamëve: Bedri Robaj, Idriz ...

​Gjyqi i imamëve, shtatë persona që i kanë dëgjuar ligjëratat e Idriz Bilibanit kanë luftuar në Siri

Gazeta Express - 14.11.2017

Së paku 7 persona, të cilët i kanë dëgjuar ligjëratat e Imamit Idriz Bilibani, kanë përfunduar të vrarë, ose janë gjykuar për terrorizëm në Kosovë, pas kthimit nga Siria.