TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të shtrira pranë njëra-tjetrës, Kim dhe Kylie reklamojnë produktet e reja të grimit

Lajmi.net - 16.04.2019

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë paralajmëruar linjën e re të produkteve të grimit. Kim Kardashian dhe Kanye West po sjellin linjën e përbashkët të produkteve të grimit, shkruan lajmi.net.

Të shtrira pranë njëra-tjetrës, Kim dhe Kylie reklamojnë produktet e reja të grimit

Almakos - 16.04.2019

Të shtrira pranë njëra-tjetrës, Kim dhe Kylie reklamojnë produktet e reja të grimit Kim Kardashian dhe Kanye West kanë paralajmëruar linjën e re të produkteve të grimit.

Kim Kardashian dhe Kanye West nisin pushimet në Bali

Lajmi.net - 14.04.2019

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë nisur pushimet në Bali. Kim Kardashian përmes rrjeteve sociale ka treguar se ka nisur pushimet bashkë me Kanye West, shkruan lajmi.net.

Kim Kardashian dhe Kanye West nisin pushimet në Bali

Almakos - 14.04.2019

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë nisur pushimet në Bali. Kim Kardashian përmes rrjeteve sociale ka treguar se ka nisur pushimet bashkë me Kanye West, shkruan lajmi.net.