TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkencëtarët pranë arritjes historike për kurimin e kancerit të gjirit

Java News - 13.01.2018

Një kombinim i imunoterapisë dhe një virusi mund të trajtojë kancerin më agresiv të gjirit, ka zbuluar një studim i ri. “Studimi historik tregon se ky kombinim ka ndihmuar në trajtimin me 90% të ...

Shkencëtarët kanadezë gjejnë kurën për kancerin e gjirit

LajmiFundit - 13.01.2018

Një kombinim i imunoterapisë dhe një virusi mund të trajtojë kancerin më agresiv të gjirit, ka zbuluar një studim i ri. “Studimi historik tregon se ky kombinim ka ndihmuar në trajtimin me 90% të ...