TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Policia e Kosovës bëhet me 36 kompjuterë të rinj

Telegrafi - 12.07.2019

Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Kjo falë një donacioni të UNDP-së në Kosovë.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Medial - 12.07.2019

7:50, 12 Korrik 2019 Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë sot do t’i dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të ...

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Zeri - 11.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës të premten, më 12 korrik, në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të ...

Policia e Kosovës bëhet me 36 kompjuterë të rinj

Zeri - 12.07.2019

Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Kjo falë një donacioni të UNDP-së në Kosovë.

Sa po kontrollohen armët në Kosovë?

Lajmi.net - 10.07.2019

Qëllimi i këtij vendimi është që bashkërisht të inkurajojmë të gjithë qytetarët dhe bashkatdhetarët tanë që gjenden për pushime në Kosovë për të shfrytëzuar mundësinë për legalizimin e armëve.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Botasot - 11.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës sot në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.

Policia e Kosovës bëhet me 36 kompjuterë të rinj

Zhurnal - 12.07.2019

Prishtinë, 12 korrik – Zhurnal.mk – Policia e Kosovës sot është bërë me 36 kompjuterë të rinj që do t’i shërbejnë për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Gazeta Express - 12.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë sot 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës, duke ...

UNDP dorëzon pajisje për Policinë e Kosovës

Telegrafi - 12.07.2019

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të dorëzojë 36 kompjuterë me monitorë Policisë së Kosovës sot në ndërtesën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.

UNDP i dorëzon pajisje Policisë së Kosovës

Lajmi.net - 12.07.2019

Këta kompjuterë do të shpërndahen në 36 stacione policore dhe do të përdoren nga personeli për regjistrimin e kërkesave për legalizimin e armëve. Procesi i legalizimit, i iniciuar nga Ministra e ...