TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev u takua me përfaqësues të Nismës qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”

Medial - 12.02.2019

Shkup, 12 shkurt 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev në takimin e sotëm me përfaqësuesit e Nismës qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” ka biseduar për shfrytëzimin e drejtë të resursit ...

“Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” ia dorëzoi kërkesat kabinetit qeveritar

Telegrafi - 12.02.2019

Përfaqësuesit e nismës qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” sonte kishin takim me kryeministrin Zoran Zaev, ku u bisedua rreth problematikës së Kodrës së Diellit.

Komunikacioni në Maqedoninë e Veriut, borë në Kodrën e Diellit

Telegrafi - 12.02.2019

Siç njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë së Veriut, komunikacioni i rrugëve shtetërore po zhvillohet në korsi të lagështa në pjesën perëndimore, përderisa në drejtimet tjera komunikacioni ...

Shkup, sot do të realizohet takimi mes kryeministrit Zaev dhe “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”

Botasot - 12.02.2019

Sot, e martë me fillim prej ora 17:00 do të realizohet takimi ndërmjet kryeministri të Maqedonisë, Zoran Zaev dhe iniciativës qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”, transmeton Botasot.

Në takim me kryeministrin Zaev, Iniciativa “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” i dorëzoi kërkesat e saj(VIDEO)

Portalb - 11.02.2019

Sot me fillim prej ora 17:00 është realizuar takimi ndërmjet kryeministri të Maqedonisë, Zoran Zaev dhe Iniciativës Qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”, si dhe i janë dorëzuar kryeministrit Zaev ...

Kthehen reshjet e borës në Kodrën e Diellit

Botasot - 11.02.2019

Reshje të borës me intensitet të ulët ka në Kodrën e Diellit, por për momentin nuk ka pengesa për zhvillimin e komunikacionit. Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njoftojnë se komunikacioni në rrugët e ...

“Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” ia dorëzoi kërkesat kabinetit qeveritar

Botasot - 12.02.2019

Përfaqësuesit e nismës qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” sonte kishin takim me kryeministrin Zoran Zaev, ku u bisedua rreth problematikës së Kodrës së Diellit.

Komunikacioni në Maqedoninë e Veriut, borë në Kodrën e Diellit

Botasot - 12.02.2019

Siç njoftojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë së Veriut, komunikacioni i rrugëve shtetërore po zhvillohet në korsi të lagështa në pjesën perëndimore, përderisa në drejtimet tjera komunikacioni ...

Në takim me kryeministrin Zaev, Iniciativa “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” i dorëzoi kërkesat e saj

Flaka - 11.02.2019

Sot me fillim prej ora 17:00 është realizuar takimi ndërmjet kryeministri të Maqedonisë, Zoran Zaev dhe Iniciativës Qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”, si dhe i janë dorëzuar kryeministrit Zaev ...

Kthehen reshjet e borës në Kodrën e Diellit

Telegrafi - 11.02.2019

Reshje të borës me intensitet të ulët ka në Kodrën e Diellit, por për momentin nuk ka pengesa për zhvillimin e komunikacionit. Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njoftojnë se komunikacioni në rrugët e ...

Këto janë kërkesat e iniciativës “Ta Shpëtojmë Kodrën e Diellit” për kryeministrin Zaev

Botasot - 12.02.2019

Sot me fillim prej ora 17:00 do të realizohet takimi ndërmjet kryeministri të Maqedonisë, Zoran Zaev dhe iniciativës qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit”.