TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Emri, takim i ministrave të jashtëm me Nimicin

Almakos - 13.02.2018

Për më shumë se katër orë po zgjat takimi mes ministrit të Jashtëm Nikolla Dimitrov, homologut të tij grek Nikos Kocias dhe ndërmjetësit të OKB-së për çështjen e emrit Metju Nimic.

Në Vienë vazhdojnë bisedimet për emrin në nivel ministrash

Almakos - 13.02.2018

Ministrat e punëve të jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias nën ndërmjetësimin e negociatorit, Methju Nimic nisën bisedimet për zgjidhjen e kontestit për emrin.

Takimet në Vjenë në fokusin e mediave greke

Portalb - 13.02.2018

Takimi i djeshëm bilateral i shefave të diplomacive të Greqisë dhe Maqedonisë, si dhe i sotmi së bashku me ndërmjetësuesin Nimic, u gjetën në fokusin e mediave greke, ndërsa çështja me emrin, sërish, ...

Nis takimi i Dimitrovit dhe Koxiasit me Nimicin

Ina - 13.02.2018

Ka filluar takimi i ministrave për punë të jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias me ndërmjetësin Metju Nimic në Vjenë. Ky është raundi i tretë i negociatave mes dyja ...

Zgjidhja e kontestit për emrin, më pranë se kurrë

Flaka - 13.02.2018

Takim i ri në kuadër të procesit të bisedimeve për zgjidhjen e kontestit me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e negociatorit, Methju Nimic në nivel të ministrave të Punëve të ...

Raund i ri bisedimesh, Dimitrov-Koxias në takim me Nimic në Vjenë

Zhurnal - 12.02.2018

Raund i ri bisedimesh, Dimitrov-Koxias në takim me Nimic në Vjenë Shkup,12 shkurt - Takim i ri në kuadër të procesit të bisedimeve për zgjidhjen e kontestit me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ...

Dimitrov dhe Kocijas takohen sonte në Vjenë

Alsat - 12.02.2018

Kjo javë do të shënojë fillimin e negociatave më serioze për emrin. Ministri i Jashtëm i Maqedonisë Nikolla Dimitrov dhe ai i Greqisë Nikos Kocias takohen sonte në Vjenë, kurse gjatë ditës së martë, ...

Emri, takim i ministrave të jashtëm me Nimicin

Alsat - 13.02.2018

Për më shumë se katër orë po zgjat takimi mes ministrit të Jashtëm Nikolla Dimitrov, homologut të tij grek Nikos Kocias dhe ndërmjetësit të OKB-së për çështjen e emrit Metju Nimic.

Takimet në Vjenë në fokusin e mediave greke

Zhurnal - 13.02.2018

Takimet në Vjenë në fokusin e mediave greke Athinë, 13 shkurt - Takimi i djeshëm bilateral i shefave të diplomacive të Greqisë dhe Maqedonisë, si dhe i sotmi së bashku me ndërmjetësuesin Nimic, u ...

Dimitrov dhe Koxias takohen bashkë me Nimicin në Vjenë

Albeu.com - 13.02.2018

Takim i ri në kuadër të procesit të bisedimeve për zgjidhjen e kontestit me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e negociatorit, Methju Nimic në nivel të ministrave të Punëve të ...

Raund i ri bisedimesh, Dimitrov-Koxias në takim me Nimic në Vjenë

Portalb - 12.02.2018

Takim i ri në kuadër të procesit të bisedimeve për zgjidhjen e kontestit me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e negociatorit, Methju Nimic në nivel të ministrave të Punëve të ...

Dimitrov dhe Kocijas takohen sonte në Vjenë

Albeu.com - 12.02.2018

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë Nikolla Dimitrov dhe ai i Greqisë Nikos Kocias takohen sonte në Vjenë, kurse gjatë ditës së martë, siç njoftojnë nga dikasteri i Jashtëm , së bashku do të takojnë ...

Takimet në Vjenë në fokusin e mediave greke

Alsat - 13.02.2018

Takimi i djeshëm bilateral i shefave të diplomacive të Greqisë dhe Maqedonisë, si dhe i sotmi së bashku me ndërmjetësuesin Nimic, u gjetën në fokusin e mediave greke, ndërsa çështja me emrin, sërish, ...

Dimitrov dhe Koxias në takim me Nimicin në Vjenë

Almakos - 12.02.2018

Ministrat e punëve të jashtme, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias sot në Vjenë do t’i vazhdojnë bisedimet për zgjidhjen e kontestit për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e ...

Dimitrov dhe Kocijas takohen sonte në Vjenë

Almakos - 12.02.2018

Kjo javë do të shënojë fillimin e negociatave më serioze për emrin. Ministri i Jashtëm i Maqedonisë Nikolla Dimitrov dhe ai i Greqisë Nikos Kocias takohen sonte në Vjenë, kurse gjatë ditës së martë, ...

Takimet në Vjenë, mediat greke japin vlerësimet e tyre

Albeu.com - 13.02.2018

Takimi i djeshëm bilateral i shefave të diplomacive të Greqisë dhe Maqedonisë, si dhe i sotmi së bashku me ndërmjetësuesin Nimic, u gjetën në fokusin e mediave greke , ndërsa çështja me emrin, ...

Raund i ri bisedimesh, Dimitrov-Koxias në takim me Nimic në Vjenë

Alb Portali - 12.02.2018

Loading... Takim i ri në kuadër të procesit të bisedimeve për zgjidhjen e kontestit me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e negociatorit, Methju Nimic në nivel të ministrave të ...

Takimi “top sekret” në Vjenë për emrin, “Gorna Makedonija” më e përfolur?!

Ina - 13.02.2018

Në Vjenë nga orët e mbrëmjes ka nisur takimi me dyer të mbyllura mes ministrave të jashtëm të Greqisë dhe Maqedonisë, Nikos Kocias dhe Nikolla Dimitrov, ku po diskutohen detajet finale lidhur me ...

Dimitrov dhe Koxias në takim me Nimicin në Vjenë

Zhurnal - 13.02.2018

Dimitrov dhe Koxias në takim me Nimicin në Vjenë Shkup, 13 shkurt - Ministrat e punëve të jashtme, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias sot në Vjenë do t'i vazhdojnë bisedimet për zgjidhjen e kontestit ...

Raund i ri bisedimesh, Dimitrov-Koxias në takim me Nimic në Vjenë

Idividi - 13.02.2018

Shkup,12 shkurt 2018 (MIA) - Takim i ri në kuadër të procesit të bisedimeve për zgjidhjen e kontestit me emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e negociatorit, Methju Nimic në nivel të ...

Dimitrov dhe Kocijas do takohem me Nimic në Vjenë

Alsat - 13.02.2018

Ministrat e punëve të jashtme, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Kocijas sot në Vjenë do t’i vazhdojnë bisedimet për zgjidhjen e kontestit për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, nën ndërmjetësimin e ...

Në Vjenë filloi takimi i Dimtrovit dhe Koxiasit me ndërmjetësuesin e emrit, Methju Nimic

Portalb - 13.02.2018

Filloi takimi i ministrave të punëve të jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias me ndërmjetësin Methju Nimic në Vjenë, transmeton MIA.

Në Vjenë filloi takimi i Dimtrovit dhe Koxiasit me Nimicin

Zhurnal - 13.02.2018

Në Vjenë filloi takimi i Dimtrovit dhe Koxiasit me Nimicin Vjenë, 13 shkurt - Filloi takimi i ministrave të punëve të jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias me ...