TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mos bëni gabime: Vetëm kështu ngrohet ushqimi në mikrovalë!

Telegrafi - 13.08.2019

Ushqimi i ngrohur do të jetë njësoj i shijshëm dhe i freskët, sikur ai i sapopërgatitur Disa artikuj fare nuk janë paraparë për t’u ngrohur, një numër i madh ushqimesh nuk duhet t’i fusni në furrën e ...

Mos bëni gabime: Vetëm kështu ngrohet ushqimi në mikrovalë!

Flaka - 14.08.2019

Ushqimi i ngrohur do të jetë njësoj i shijshëm dhe i freskët, sikur ai i sapopërgatitur. Disa artikuj fare nuk janë paraparë për t’u ngrohur, një numër i madh ushqimesh nuk duhet t’i fusni në furrën ...