TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U tha, u bë. Asfaltohet pjesa e ngelur e rrugës regjionale Gostivar – Sërmnovë

Tetova Sot - 20.09.2019

Premtimi i liderit të BDI-së, Ali Ahmeti nënkryetarit, Nevzat Beja dhe drejtorit të Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë”, z. Bekim Memeti, pa kaluar ende një muaj u bë realitet.

Asfaltohet pjesa e ngelur e rrugës regjionale Gostivar – Sërmnovë

Medial - 20.09.2019

Gostivar, 20 shtator 2019 Premtimi i liderit të BDI-së, Ali Ahmeti nënkryetarit, Nevzat Beja dhe drejtorit të Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë”, z.

Përfundoi riasfaltimi i rrugës magjistrale Gostivar – Sërmnovë

Flaka - 20.09.2019

Sot, filloi riasfaltimi i dy kilometrave të ngelura të rrugës magjistrale Gostivar – Sërmnovë dhe që finalizon këtë aks rrugor prej gjithsej 15 kilometra, deri në hyrje të fshatit Sërmnovë.