TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Administrata amerikane mohon raportimet për një agjent në qarqet e larta ruse

Gazeta Tema - 11.09.2019

Administrata e presidentit Trump, mohoi njoftimet e medieve amerikane se evakuoi nga Moska një agjent të nivelit të lartë të CIA-s, pasi që ai zbuloi se presidenti rus Vladimir Putin, urdhëroi ...

Administrata amerikane mohon raportimet për një agjent në qarqet e larta ruse

VOA - 11.09.2019

Administrata e presidentit Trump, mohoi njoftimet e medieve amerikane se evakuoi nga Moska një agjent të nivelit të lartë të CIA-s, pasi që ai zbuloi se presidenti rus Vladimir Putin, urdhëroi ...

Banorët e Virxhinias dyshojnë nëse fqinji i tyre ka qenë informator rus

Evropaelire - 11.09.2019

Teksa zyrtarët amerikanë dhe ata rusë ngrisin dilema rreth vërtetësisë së raportimeve të mediave amerikane se dy vjet më parë CIA ka nxjerrë nga Rusia një person që pretendohet se ka ofruar ...

Banorët e Virxhinias dyshojnë nëse fqinji i tyre ka qenë informator rus

Gazeta Express - 11.09.2019

Teksa zyrtarët amerikanë dhe ata rusë ngrisin dilema rreth vërtetësisë së raportimeve të mediave amerikane se dy vjet më parë CIA ka nxjerrë nga Rusia një person që pretendohet se ka ofruar ...

SHBA-ja “nxori një spiun nga Rusia” në vitin 2017

Evropaelire - 10.09.2019

Mediat amerikane raportojnë se Agjencia Qendrore e Inteligjencës (CIA), në vitin 2017, ka nxjerrë nga Rusia një rus, i cili ka ofruar sekrete për presidentin Vladimir Putin, informacione për ...

SHBA-ja “nxori një spiun nga Rusia” në vitin 2017

Gazeta Express - 10.09.2019

Mediat amerikane raportojnë se Agjencia Qendrore e Inteligjencës (CIA), në vitin 2017, ka nxjerrë nga Rusia një rus, i cili ka ofruar sekrete për presidentin Vladimir Putin, informacione për ...

Banorët e Virxhinias dyshojnë nëse fqinji i tyre ka qenë informator rus

Flaka - 11.09.2019

Teksa zyrtarët amerikanë dhe ata rusë ngrisin dilema rreth vërtetësisë së raportimeve të mediave amerikane se dy vjet më parë CIA ka nxjerrë nga Rusia një person që pretendohet se ka ofruar ...

Banorët e Virxhinias dyshojnë se fqinji i tyre ka qenë informator rus

Lajmi.net - 11.09.2019

Askush nuk është përgjigjur kur një gazetar i Radios Evropa e Lirë i ka rënë ziles në adresën e shtëpisë, 78 Partridge Lane në Staford të Virxhinias, e cila sipas të dhënave publike është në pronësi ...

Banorët e Virxhinias dyshojnë nëse fqinji i tyre ka qenë informator rus

Botasot - 11.09.2019

Teksa zyrtarët amerikanë dhe ata rusë ngrisin dilema rreth vërtetësisë së raportimeve të mediave amerikane se dy vjet më parë CIA ka nxjerrë nga Rusia një person që pretendohet se ka ofruar ...

Mediat amerikane: SHBA “nxori një spiun nga Rusia” në vitin 2017

Gazeta Tema - 10.09.2019

Mediat amerikane raportojnë se Agjencia Qendrore e Inteligjencës (CIA), në vitin 2017, ka nxjerrë nga Rusia një rus, i cili ka ofruar sekrete për presidentin Vladimir Putin, informacione për ...