TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Carovska dhe Ademi në takim pune me bashkësinë donatore për sektorin – arsim, punësim dhe politikë sociale

Medial - 20.09.2019

Shkup, 20 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska sot morën pjesë në takimin e punës me donatorët ndërkombëtarë ...

Zëvendëskryeministri Angjushev dhe ministrat Carovska dhe Ademi e përfunduan vizitën në Zvicër

Medial - 19.09.2019

Shkup, 19 shtator 2019 (MEDIAL) – Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës ...

Zëvendëskryeministri Angjushev dhe ministrat Carovska dhe Ademi e përfunduan vizitën në Zvicër

Tetova Sot - 19.09.2019

Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi, në ditën e dytë të ...

Zëvendëskryeministri Angjushev dhe ministrat Carovska dhe Ademi e përfunduan vizitën në Zvicër

Flaka - 19.09.2019

Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi, në ditën e dytë të ...

Carovska dhe Ademi në takim pune me bashkësinë donatore për sektorin – arsim, punësim dhe politikë sociale

Tetova Sot - 20.09.2019

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska sot morën pjesë në takimin e punës me donatorët ndërkombëtarë për sektorin arsim, punësim dhe ...