TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Romanca e re mund t’ju përfundojë sikurse e kaluara – si ta ndryshoni këtë fat?

Telegrafi - 09.10.2019

Kur dalim nga një lidhje e keqe zakonisht i premtojmë vetes se romanca tjetër do të jetë ndryshe. Themi se me siguri që në romancën e ardhshme do të ketë më pak fjalosje dhe më shumë kënaqësi, ...

Romanca e re mund t’ju përfundojë sikurse e kaluara – si ta ndryshoni këtë fat?

Botasot - 09.10.2019

Kur dalim nga një lidhje e keqe zakonisht i premtojmë vetes se romanca tjetër do të jetë ndryshe. Themi se me siguri që në romancën e ardhshme do të ketë më pak fjalosje dhe më shumë kënaqësi.

Romanca e re mund t’ju përfundojë sikurse e kaluara – si ta ndryshoni këtë fat?

Tetova Sot - 09.10.2019

Kur dalim nga një lidhje e keqe zakonisht i premtojmë vetes se romanca tjetër do të jetë ndryshe. Themi se me siguri që në romancën e ardhshme do të ketë më pak fjalosje dhe më shumë kënaqësi.

Romanca e re mund t’ju përfundojë sikurse e kaluara – si ta ndryshoni këtë

Zeri - 09.10.2019

Kur dalim nga një lidhje e keqe zakonisht i premtojmë vetes se romanca tjetër do të jetë ndryshe. Themi se me siguri që në romancën e ardhshme do të ketë më pak fjalosje dhe më shumë kënaqësi.