TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rinovimi i kartave të identitetit, dyndje qytetarësh në Vlorë

RTSH - 12.01.2019

Qindra qytetarë të Vlorës, i janë drejtuar zyrave të kompanisë “Aleat” për të rinovuar kartat e tyre të identitetit, duke qenë se u ka afruar afati i skadencës, për t’i rinovuar.

Skadimi i kartave ID, MB: Gjendja Civile e hapur edhe sot

BalkanWeb - 12.01.2019

Në një kohë kur shumë mjete identifikimi skadojnë këtë vit, zyrat e aplikimit për karta ID do të jene të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë. Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të ...

Po ju skadon karta e identitetit? Zyra e Gjendjes Civile, njoftim për Tiranën

Albeu.com - 12.01.2019

Gjithe te inetresuarit per t’i pajisuar me karta identiteti pas atyre qe po u skadojne mund te aplikojne edhe diten e sotme në Tirane. Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit ...

Wake Up/ skadojnë 1.4 milion Karta Identiteti: Ja si dhe ku mund të aplikoni!

Top Channel - 10.01.2019

Qytetarët që janë në prag të skadencës së dokumentacioneve identifikuese, si karta identiteti dhe pasaporta, do të kushtëzohen nga institucionet vendore dhe qendrore në ofrimin e shërbimeve.

Skadimi i kartave të identitetit, Ministria e Brendshme jep njoftimin e rëndësishëm

SOT - 12.01.2019

Në një kohë kur shumë mjete identifikimi skadojnë këtë vit, zyrat e aplikimit për karta ID do të jenë të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë. Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të ...

Skadenca e kartës ID, zyrat e aplikimit të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë

Botasot - 12.01.2019

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, ka urdhëruar hapjen e gjithë zyrave të aplikimit për Tiranën edhe ditën e shtunë, datë 12 Janar 2019.

Ministria e Brendshëm njoftim pë rëndësishëm për skadimin e kartave ID: Ja kur mund të shkoni te Gjendja Civile

Gazeta Tema - 12.01.2019

Në një kohë kur shumë mjete identifikimi skadojnë këtë vit, zyrat e aplikimit për karta ID do të jene të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë. Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të ...

Ju skadon karta e identitetit? Ministria e Brendshme ka një njoftim me rëndësi

LajmiFundit - 12.01.2019

Ministria e Brendshme ka lëshuar një njoftim me rëndësi për të gjithë shtetasit që u skadon karta e identitetit. Sipas saj, zyrat e aplikimit për karta ID do të jenë të hapura edhe këtë të shtunë në ...

Skadenca e kartës ID, zyrat e aplikimit të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë

Medial - 12.01.2019

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, ka urdhëruar hapjen e gjithë zyrave të aplikimit për Tiranën edhe ditën e shtunë, datë 12 Janar 2019.

Skadimi i kartave ID, MB: Gjendja Civile e hapur edhe sot

Medial - 12.01.2019

Në një kohë kur shumë mjete identifikimi skadojnë këtë vit, zyrat e aplikimit për karta ID do të jene të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë. Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të ...

Skadenca e kartës ID, zyrat e aplikimit të hapura edhe këtë të shtunë në Tiranë

Mapo - 12.01.2019

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, ka urdhëruar hapjen e gjithë zyrave të aplikimit për Tiranën edhe ditën e shtunë, datë 12 Janar 2019.