TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të jepen subvencione për klima

Telegrafi - 11.09.2019

Në komunat e Bashkisë së Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me ...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të ...

Subvencionet për inverterë, ata që do të pajisen nuk do të lejohen të ndezin shporetin

Portalb - 11.09.2019

Kategoritë sociale të rrezikuara të familjeve që jetojnë në vendbanimet më të ndotura në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të kenë përparësi për zëvendësimin falas të shporeteve të tyre me dru ...

Subvencionet për inverterë, ata që do të pajisen nuk do të lejohen të ndezin shporetin

Alsat - 11.09.2019

Kategoritë sociale të rrezikuara të familjeve që jetojnë në vendbanimet më të ndotura në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të kenë përparësi për zëvendësimin falas të shporeteve të tyre me dru ...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

Tetova Sot - 11.09.2019

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me ...

Subvencione për invertorë në Shkup, Manastir dhe Kërçovë

Medial - 11.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

Ndotja, subvencione qytetarëve për klimat inverter

Alsat - 10.09.2019

Qytetarët e Shkupit, Tetovës, Kërçovës dhe Manastirit nëse vendosin ta ndryshojnë mënyrën e ngrohjes së shtëpive të tyre, do të marrin nga 1 mijë euro subvencione nga shteti.

Elektrana e Maqedonisë do të subvencionojë zëvendësim të drurit për ngrohje me invertor

Flaka - 10.09.2019

SHA Elektrana e Maqedonisë së Veriut tërësisht do të subvencionojë instalim të sistemit të klimave invertor për ngrohje të shtëpive si zëvendësim të drurit për ngrohje, por jo më shumë se 60.000 ...

Takimi Bekteshi-Kovaçevski: Realizimi i shpejtë i projekteve dhe investimi në kapacitete të reja me rëndësi strategjike ...

Tetova Sot - 10.09.2019

Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot pati një takim pune me drejtorin e përgjithshëm të SHA Elektranave të Makedonisë së Veriut (ESM), Vasko Kovaçevski.

Subvencionet për inverterë, ata që do të pajisen nuk do të lejohen të ngrohen më me dru

Gazeta Express - 11.09.2019

Kategoritë sociale të rrezikuara të familjeve që jetojnë në vendbanimet më të ndotura në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të kenë përparësi për zëvendësimin falas të shporeteve të tyre me dru ...

Në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të jepen subvencione për klima

Botasot - 11.09.2019

Në komunat e Bashkisë së Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me ...

Subvencione për invertorë në Shkup, Manastir dhe Kërçovë

Flaka - 11.09.2019

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me ...

Hiqeni shporetin me dru, vendosni klimatizim, qeveria do ju jap 1.000 euro

Shqipmedia - 11.09.2019

Qytetarët e Shkupit, Tetovës, Kërçovës dhe Manastirit nëse vendosin ta ndryshojnë mënyrën e ngrohjes së shtëpive të tyre, do të marrin nga 1 mijë euro subvencione nga shteti.