TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Neni 11 në Ligjin e amnestisë nuk ekziston, Kushtetutesja insiston në interpretim, Kuvendi në lexim autentik

Zhurnal - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor – Gjykata Kushtetuese nuk heq dorë nga interpretimi i nenit 11 të Ligjit për amnisti, derisa eksperti juridik Naser Ziberi nga ana tjetër, thotë se neni 11 nuk ekziston dhe se nuk ka nevojë për leximin e tij autentik.

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit

Telegrafi - 02.12.2019

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e dhënë paraprakisht për zyrtarët ...

A do të rikthehen në fuqi faljet e Ivanovit?! Interpretimi autentik për amnistinë, gjatë dhjetorit

Flaka - 02.12.2019

Nisma për interpretim autentik të nenit 11 të Ligjit për falje i është dorëzuar Komisionit Juridiko-Ligjvënës dhe Qeverisë për mendim. Sipas kryeparlamentarit, Talat Xhaferi, për këtë çështje mund të diskutohet, më së shpejti pas 11 dhjetorit.

Ligji për falje, interpretimi autentik hyn në procedurë

Alsat - 02.12.2019

Paqartësi në Kuvend rreth pozitave të ardhshme politike për interpretimin autentik të ligjit për falje. Edhe pas koordinimit të zakonshëm të së hënës, nuk dihet se si do të përfundojë nisma për interpretim autentik të nenit 11 të ligjit.

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

Medial - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje.

Mirakovska do të presë mendim nga Qeveria, dhe do të caktojë seancë në KJL për interpretim autentik

Medial - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Komisioni juridik-ligjdhënës (KJL) do të presë mendim nga Qeveria para se të diskutojë për kërkesën e interpretimit autentik të nenit 11 të Ligjit për falje, kumtoi sot kryetarja e Komisionit, Sonja Mirakovska.

Xhaferi: Debati për interpretim autentik të nenit 11 nuk mund të fillojë para 11 dhjetorit

Zhurnal - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor – zhurnal.mk – Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, sot deri tek Qeveria dhe kryetarja e Komisioni ligjvënës do të dorëzojë letër me kërkesat e LSDM-së për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për falje.

LSDM: U bëjmë thirje deputetëve të VMRO-së të mbështesin interpretimin autentik për ligjin për falje

Zhurnal - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor – Zhurnal.mk – Nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë (LSDM), përmes një komunikate për media i bëjnë thirrje VMRO-DPMNE-së dhe kryetarit të kësaj partie Hristijan Mickoski që deputetët e tyre të mbështesin interpretimin autentik ...

Kadriu për Zhurnal: Deputetët duhet të pranojnë interpretimin autentik të nenit 11 të ligjit për falje

Zhurnal - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë kërkesën ...

“Ringjallja” e abolimit të paligjshëm i Ivanovit, Xhaferi: Seancë mund të caktohet pas 11 dhjetorit

Portalb - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje .

Pritet përgjigje nga deputetët për interpretim autentik

Medial - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë ...

VMRO, “pro” interpretimit autentik të Ligjit për falje

Alsat - 01.12.2019

VMRO DPMNE do ta mbështesë nismën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për falje. Lideri i opozitës, Hristian Mickoski sot porositi se janë kundër amnistisë, por dërgoi dy kërkesa- të bëhen ndryshime ligjore me të cilat personi i amnistuar ...

Interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për falje, ja qëndrimi i BDI

Flaka - 01.12.2019

Nuk ka mbështetje të pakushtëzuar nga BDI-ja, për iniciativën e LSDM-së, për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Partnerët e koalicionit deri më tani nuk kanë qëndrim të harmonizuar në lidhje me vendimin Kushtetueses për të ...

Pritet përgjigje nga deputetët për interpretim autentik për nenin 11 nga ligji për falje

Zhurnal - 02.12.2019

Shkup, 2 nëntor – Zhurnal.m k – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë ...

Deputetët e kanë radhën të tregojnë nëse do të lejojnë të ringjallet abolimi i paligjshëm i Ivanovit

Portalb - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinatori i grupeve të deputetëve në takimin e rregullt koordinues, duhet që të merren vesh nëse dhe kur Komisioni Ligjvënës-Juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë kërkesën e LSDM-së për interpretim ...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

Alsat - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë kërkesën e LSDM-së për interpretim ...

Sot diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

Gazeta Express - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë kërkesën e LSDM-së për interpretim ...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

Tetova Sot - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë kërkesën e LSDM-së për interpretim ...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

Alb Portali - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë kërkesën e LSDM-së për interpretim ...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

Tetova Sot - 02.12.2019

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje.

Kuvendi e pret mendimin nga Qeveria për interpretimin autentik

Medial - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Në pritje të mendimit të Qeverisë në lidhje me kërkesën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për Falje i dorëzuar nga LSDM-ja, në opinion vazhdon debati se a duhet të interpretohet tashmë nen i shfuqizuar i ...

Kuvendi e pret mendimin nga Qeveria për interpretimin autentik

Zhurnal - 02.12.2019

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Në pritje të mendimit të Qeverisë në lidhje me kërkesën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për Falje i dorëzuar nga LSDM-ja, në opinion vazhdon debati se a duhet të interpretohet tashmë nen i shfuqizuar i ...

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik

Telegrafi - 02.12.2019

Koordinatori i grupit parlamentar të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin 11-a të Ligjit.

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik

Tetova Sot - 02.12.2019

Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin 11-a të Ligjit.

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik

Flaka - 02.12.2019

Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin 11-a të Ligjit.

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetor

Alb Portali - 02.12.2019

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e dhënë paraprakisht për zyrtarët ...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit

Botasot - 02.12.2019

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e dhënë paraprakisht për zyrtarët ...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit

Portalb - 02.12.2019

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e dhënë paraprakisht për zyrtarët ...

Pritet mendimi i Qeverisë për interpretimin autentik

Gazeta Express - 03.12.2019

Në pritje të mendimit të Qeverisë në lidhje me kërkesën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për Falje i dorëzuar nga LSDM-ja, në opinion vazhdon debati se a duhet të interpretohet tashmë nen i shfuqizuar i ligjit, i cili do të mbështesë ...

Kuvendi i Maqedonisë e pret mendimin nga Qeveria për interpretimin autentik për Ligjin për Falje

Telegrafi - 03.12.2019

Në pritje të mendimit të Qeverisë në lidhje me kërkesën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për Falje i dorëzuar nga LSDM-ja, në opinion vazhdon debati se a duhet të interpretohet tashmë nen i shfuqizuar i ligjit, i cili do të mbështesë ...

Kuvendi i Maqedonisë e pret mendimin nga Qeveria për interpretimin autentik për Ligjin për Falje

Botasot - 03.12.2019

Në pritje të mendimit të Qeverisë në lidhje me kërkesën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për Falje i dorëzuar nga LSDM-ja, në opinion vazhdon debati se a duhet të interpretohet tashmë nen i shfuqizuar i ligjit, i cili do të mbështesë ...