TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Studimi në Gjermani: Ç'mendojnë gjermanët për Islamin?

DW - 12.07.2019

Për shumicën e gjermanëve feja islame nuk përbën pasuri, në këtë përfundim arrihet në studimin "Larmia botëkuptimore dhe demokracia". Por studiuesit e fondacionit Bertelsmann konstatojnë edhe ...

Gjysma e Gjermanisë e sheh Islamin si rrezik, gjen një studim i ri

Gazeta Express - 12.07.2019

Një në dy gjermanë e shohin fenë Islame si kërcënim, thuhet sipas një sondazhi të ri të publikuar të enjten. Ky sondazh, i bërë nga Fondacioni ‘Bertelsmann’, gjeti se 50% e atyre që u intervistuan ...

Studimi në Gjermani: Ç’mendojnë gjermanët për Islamin?

Portalb - 12.07.2019

Për shumicën e gjermanëve feja islame nuk përbën pasuri, në këtë përfundim arrihet në studimin “Larmia botëkuptimore dhe demokracia”. Por studiuesit e fondacionit Bertelsmann konstatojnë edhe ...

Studimi në Gjermani: Ç’mendojnë gjermanët për Islamin?

Gazeta Tema - 12.07.2019

Për shumicën e gjermanëve feja islame nuk përbën pasuri, në këtë përfundim arrihet në studimin “Larmia botëkuptimore dhe demokracia”. Por studiuesit e fondacionit Bertelsmann konstatojnë edhe ...

Studim: Gjysma e gjermanëve e konsiderojnë fenë islame si kërcënim

Telegrafi - 12.07.2019

Për shumicën e gjermanëve feja islame nuk përbën pasuri, në këtë përfundim arrihet në studimin “Larmia botëkuptimore dhe demokracia”. Por studiuesit e fondacionit Bertelsmann konstatojnë edhe ...

Studimi në Gjermani: Ç'mendojnë gjermanët për Islamin?

Botasot - 12.07.2019

Për shumicën e gjermanëve feja islame nuk përbën pasuri, në këtë përfundim arrihet në studimin "Larmia botëkuptimore dhe demokracia". Por studiuesit e fondacionit Bertelsmann konstatojnë edhe ...

Studimi në Gjermani, rreth gjysma e të anketuarve e konsideron fenë islame si kërcënim

Alsat - 12.07.2019

Për shumicën e gjermanëve feja islame nuk përbën pasuri, në këtë përfundim arrihet në studimin “Larmia botëkuptimore dhe demokracia”. Por studiuesit e fondacionit Bertelsmann konstatojnë edhe ...