TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA do t’i shesë 32 aeroplanë luftarakë F-35 në Poloni

Botasot - 11.09.2019

Departamenti i Shtetit njoftoi sot se ka aprovuar një ofertë të vlefshme prej 6,5 miliardë dollarë për të shitur 32 avionë luftarakë F-35 në Poloni. “Shitja e avionëve do të rrisë kontributin e ...

SHBA’ja do t’ia shesë 32 aeroplanë luftarak F-35 Polonisë

Gazeta Express - 11.09.2019

Departamenti i Shtetit njoftoi sot se ka aprovuar një ofertë të vlefshme prej 6,5 miliardë dollarë për të shitur 32 avionë luftarakë F-35 në Poloni. “Shitja e avionëve do të rrisë kontributin e ...

SHBA do t’i shesë 32 aeroplanë luftarakë F-35 në Poloni

Lajmi.net - 11.09.2019

“Shitja e avionëve do të rrisë kontributin e Polonisë në NATO dhe do të zvogëlojë varësinë e saj nga pajisjet ruse”, tha një zyrtar i Departamentit të Shtetit në një deklaratë.

SHBA do t’i shesë 32 aeroplanë luftarakë F-35 në Poloni

Telegrafi - 11.09.2019

Departamenti i Shtetit njoftoi sot se ka aprovuar një ofertë të vlefshme prej 6,5 miliardë dollarë për të shitur 32 avionë luftarakë F-35 në Poloni. “Shitja e avionëve do të rrisë kontributin e ...

SHBA do t’i shesë 32 aeroplanë luftarakë F-35 në Poloni

Alsat - 11.09.2019

Departamenti i Shtetit njoftoi sot se ka aprovuar një ofertë të vlefshme prej 6,5 miliardë dollarë për të shitur 32 avionë luftarakë F-35 në Poloni. “Shitja e avionëve do të rrisë kontributin e ...