TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Studimi: Fermerët përformojnë më së miri në shtrat

Zeri - 09.10.2019

Studimi i ri, i kryer nga ndërmarrja e lodrave seksuale ‘LELO UK’ zbuloi se 33% të rasteve, partneret e fermerëve lanë përshtypje mbresëlënëse për këta të fundit.

Fermerëve në Korçë u kalbet qepa, e hedhin në kanal

Botasot - 09.10.2019

Është tetor dhe kultivuesit e qepës në fushën e Korçës thonë se kanë hedhur dhjetëra kuintal në kanale. Fermerët thonë gjithashtu se prodhimi nisi të kalbej pasi e mblodhën nga ara.

Fermerët bëjnë më së shumti seks dhe e vlerësojnë performancën e tyre si të mahnitshme

Telegrafi - 08.10.2019

Fermerët përgjatë Mbretërisë së Bashkuar duket se bëjnë më shumë seks sesa personat e çdo profesioni tjetër. Studimi i ri, i kryer nga kompania “LELO UK”, ka zbuluar se 33% e fermerëve bëjnë seks të ...

Fermerët bëjnë më së shumti seks dhe e vlerësojnë performancën e tyre si të mahnitshme

Botasot - 08.10.2019

Fermerët përgjatë Mbretërisë së Bashkuar duket se bëjnë më shumë seks sesa personat e çdo profesioni tjetër. Studimi i ri, i kryer nga kompania “LELO UK”, ka zbuluar se 33% e fermerëve bëjnë seks të ...