TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Reka: Shqiptarët nuk morën pozicionim strategjik dhe u vonuan!?

Ina - 11.02.2019

Blerim Reka SFRJ & JNA, vegjetuan gjate, ne kopshtin e luftes se ftohte. Ato u zhduken, vetem kur ra perdja e hekurt bipolare. Me ri-kthimin e luftes se re te ftohte, diplomacia serbe po ...

Reka: Shqiptarët nuk morën pozicionim strategjik dhe u vonuan!?

Tetova Sot - 11.02.2019

SFRJ & JNA, vegjetuan gjatë, në kopshtin e luftës së ftohtë. Ato u zhdukën, vetëm kur ra perdja e hekurt bipolare, shkruan në profilin e tij në facebook profesori Blerim Reka.

REKA: Shqiptarët nuk morën pozicionim strategjik dhe u vonuan!?

Medial - 11.02.2019

SFRJ & JNA, vegjetuan gjatë, në kopshtin e luftës së ftohtë. Ato u zhdukën, vetëm kur ra perdja e hekurt bipolare, shkruan në profilin e tij në facebook profesori .