TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vetingu, kandidati për Gjykatën Kushtetuese kritika ndaj KPK: Nuk mund të gjykohet mbi një komponent, s’kam probleme me ...

SOT - 12.07.2019

Rigels Seliman Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Ilir Mustafaj, i cili është njëri nga kandidatët për Gjykatën Kushtetuese, doli dje për herë të dytë para trupës gjykuese të Komisionit të Pavarur të ...

Problemet me pasurinë vënë në pikëpyetje karrierën e gjyqtarit Ilir Mustafaj

Gazeta Tema - 12.07.2019

Kandidati për në Gjykatën Kushtetuese Ilir Mustafaj, u përball me një sërë dyshimesh mbi pasurinë, përfshi edhe një transaksion brenda familjes në të cilin ai i shet bashkëshortes një makinë në ...

Vetting-u në drejtësi/ Verifikohen kandidatët e kushtetueses

Top Channel - 11.07.2019

Gjyqtari Ilir Mustafaj, kandidat për në Gjykatën Kushtetuese hodhi dyshime mbi Komisionin e Pavarur të Kualifikimit që mbajti seancën e dytë dëgjimore ndaj tij duke e vlerësuar me vetëm një nga ...

Kandidati për në kushtetuese del para KPK

ABC News - 11.07.2019

Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Ilir Mustafaj, i cili është njëri nga kandidatët për Gjykatën Kushtetuese, doli sot për herë të dytë para trupës gjykuese të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Gjyqtari i Tiranës Ilir Mustafaj del para vettingut

RTSH - 11.07.2019

Një gjyqtar kandidat për Gjykatën Kushtetuese doli sot para trupës gjykuese të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Ilir Mustafaj është gjyqtar në Gjykatën e Tiranës dhe seanca e parë dëgjimore për ...

Diskutimi për kandidatin e ‘Kushtetueses’, KPK: Ka mospërputhje në deklarimet e pasurisë

Top Channel - 11.07.2019

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit po zhvillon seancën me gjyqtarin Ilir Mustafaj, kandidat për Gjykatën Kushtetuese. Kjo është seanca e dytë që zhvillohet në KPK për Mustafajn, dhe kreu i trupit ...

“Provat, fletët e jetës sime”, Mustafaj kërkon hetim të paanshëm

BalkanWeb - 11.07.2019

Ka nisur në seanca dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit për gjyqtarin e Tiranës, Ilir Mustafaj, njëherësh kandidat për Gjykatën Kushtetuese.