TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zhvillimet politike në vend, kryefjala e karnavalit të Vevçanit

Alsat - 13.01.2018

Marrëveshja me Bullgarinë, Maqedonia e Epërme, Poshtme dhe e Veriut, ajri i ndotur, dygjuhësia, bashkësia LGBT, shpenzimet rrugore të deputetëve, kryeministri Zoran Zaev, ministrja Radmilla ...

Fillon Karnavali i Vevçanit

Zhurnal - 13.01.2018

Fillon Karnavali i Vevçanit Shkup, 13 janar - Qytetarët e Vevçanit këtë fundjavë do të fillojnë Karnavalet e qytetit, ku me aktivitete të ndryshme, improvizime dhe satirë do të shënojnë ngjarjet e ...

Hapet karnavali me traditë mbi 1.400 vjeçare në Maqedoni – edhe “familja Trump” e pranishme

Koha.net - 13.01.2018

Në Komunën e Vevçanit është hapur zyrtarisht manifestimi “Karnavali i Vevçanit”, i cili konsiderohet si një prej kurioziteteve më të mëdha unike dhe kulturore në Maqedoni me një traditë mbi 1.400 ...

Sot fillon Karnavali i Vevçanit

Telegrafi - 13.01.2018

Qytetarët e Vevçanit këtë fundjavë do të fillojnë Karnavalet e qytetit, ku me aktivitete të ndryshme, improvizime dhe satirë do të shënojnë ngjarjet e vitit të kaluar.

Zhvillimet politike në vend, kryefjala e karnavalit të Vevçanit

Almakos - 13.01.2018

13 Janar Marrëveshja me Bullgarinë, Maqedonia e Epërme, Poshtme dhe e Veriut, ajri i ndotur, dygjuhësia, bashkësia LGBT, shpenzimet rrugore të deputetëve, kryeministri Zoran Zaev, ministrja Radmilla ...

Karnavali me traditë mbi 1.400 vjeçare në Maqedoni: edhe “familja Trump” e pranishme! (FOTO)

Portalb - 13.01.2018

Në Komunën e Vevçanit është hapur zyrtarisht manifestimi “Karnavali i Vevçanit”, i cili konsiderohet si një prej kurioziteteve më të mëdha unike dhe kulturore në Maqedoni me një traditë mbi 1.400 ...

A do t’i ofendojë edhe kësaj radhe Karnavali i Vevçanit komunitetet në Maqedoni?

Lajm - 13.01.2018

Si çdo vit, në mënyrë tradicionale, qytetarët e Vevçanit këtë fundjavë kanë filluar me përgatitjet e karnavalit, ku me aktivitete të ndryshme, improvizime dhe satira do të shënojnë ngjarjet e vitit ...

Sot fillon Karnavali i Vevçanit

Flaka - 13.01.2018

Qytetarët e Vevçanit këtë fundjavë do të fillojnë Karnavalet e qytetit, ku me aktivitete të ndryshme, improvizime dhe satirë do të shënojnë ngjarjet e vitit të kaluar.

Sot fillon Karnavali i Vevçanit

Alsat - 13.01.2018

Qytetarët e Vevçanit këtë fundjavë do të fillojnë Karnavalet e qytetit, ku me aktivitete të ndryshme, improvizime dhe satirë do të shënojnë ngjarjet e vitit të kaluar.