TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rreziku i madh që iu kanoset nga përdorimi i përditshëm i dëgjueseve

Zeri - 14.05.2019

Kufjet tashmë janë bërë pjesë e rutinës njerëzore. Pavarësisht funksionalitetit dhe argëtimit që ofrojnë, ato janë në gjendje edhe të cenojnë shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Rreziku nga përdorimi i kufjeve

Gazeta Express - 15.05.2019

Kufjet janë një nga objektet që kohët e fundit janë bërë të pandashme për secilin nga ne. Pavarësisht funksionalitetit dhe argëtimit që ofrojnë, ato janë në gjendje edhe të cenojnë shëndetin tuaj të ...

Rreziku nga përdorimi i kufjeve

Albeu.com - 15.05.2019

Kufjet janë një nga objektet që kohët e fundit janë bërë të pandashme për secilin nga ne. Pavarësisht funksionalitetit dhe argëtimit që ofrojnë, ato janë në gjendje edhe të cenojnë shëndetin tuaj të ...

Rreziku nga përdorimi i kufjeve

Zeri - 16.05.2019

Kufjet janë një nga objektet që kohët e fundit janë bërë të pandashme për secilin nga ne. Pavarësisht funksionalitetit dhe argëtimit që ofrojnë, ato janë në gjendje edhe të cenojnë shëndetin tuaj të ...