TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ç'lidhje ka unaza me martesën?

Albeu.com - 08.11.2019

Sa herë nga goja e tij del fjala unazë, ekzaltohemi dhe imagjinata na çon vetëm diku: propozim për martesë! A e keni menduar ndonjëherë pse unaza është simboli më i rëndësishëm që lidhet me martesën ...

Ç’lidhje ka unaza me martesën?

Telegrafi - 08.11.2019

Sa herë nga goja e tij del fjala unazë, ekzaltohemi dhe imagjinata na çon vetëm diku: propozim për martesë! A e keni menduar ndonjëherë pse unaza është simboli më i rëndësishëm që lidhet me martesën? ...

Ç’lidhje ka unaza me martesën?

Botasot - 08.11.2019

Sa herë nga goja e tij del fjala unazë, ekzaltohemi dhe imagjinata na çon vetëm diku: propozim për martesë! A e keni menduar ndonjëherë pse unaza është simboli më i rëndësishëm që lidhet me martesën? ...