TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vuçiç: Më intereson vetëm sesi do të sillet Maqedonia ndaj Serbisë

Portalb - 18.05.2017

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, sot deklaroi se i intereson vetëm sesi Maqedonia do të sillet ndaj Serbisë dhe sipas tij nuk ka rëndësi “kur e ofendon”, mandatari për formimin e Qeverisë së ...

Vuçiç: Më intereson vetëm sesi do të sillet Maqedonia ndaj Serbisë

Almakos - 18.05.2017

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, sot deklaroi se i intereson vetëm sesi Maqedonia do të sillet ndaj Serbisë dhe sipas tij nuk ka rëndësi “kur e ofendon”, mandatari për formimin e Qeverisë së ...

Vuçiç: Më intereson vetëm sesi do të sillet Maqedonia ndaj Serbisë

Shqipmedia - 19.05.2017

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, sot deklaroi se i intereson vetëm sesi Maqedonia do të sillet ndaj Serbisë dhe sipas tij nuk ka rëndësi “kur e ofendon”, mandatari për formimin e Qeverisë së ...

Vuçiç: S’më bëhet vonë në më ofendon Zaevi, më intereson vota e tij kundër Kosovës

Lajm - 19.05.2017

“Nuk do të doja t’i komentojë marrëdhëniet në Maqedoni. Mua nuk më shqetëson kur më ofendoni, për mua është me rëndësi sesi do të silleni ndaj Serbisë.