TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zëvendëskryeministrja e Kroacisë viziton nesër Kosovën

Lajmi.net - 13.03.2018

Zëvendëskryeministrja e Kroacisë si dhe Ministre e Punëve të Jashtme të këtij shteti, Marija Pejcinovic-Buriq, do të vizitoj Kosovën ditën e mërkurë. Ajo do të pritet në takim nga homolgu i saj, ...

Kroacia është për pranim sa më të shpejtë të Maqedonisë në NATO dhe BE

Idividi - 13.03.2018

Shkup, 13 mars 2108 (MIA) - Reformat janë kyçe për përparimin e secilit vend në rrugën drejt Bashkimit evropian dhe NATO-s, ndërsa Maqedonia është shembull i mirë lidhur me zbatimin e tyre të ...

Takim i Xhaferit me zëvendëskryeministren kroate Buriq

Zhurnal - 13.03.2018

Takim i Xhaferit me zëvendëskryeministren kroate Buriq Shkup, 13 mars - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me z-njën Marija Pejçinoviq Buriq, ...

Kroacia e përkrah anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe BE

Portalb - 13.03.2018

Zëvendëskryeministrja dhe njëherësh ministrja e Jashtme e Kroacisë, Marija Pejçinoviq Buriq sot në Shkup deklaroi se vendi i saj do të angazhohet për anëtarësimin e shpejtë të Maqedonisë në NATO dhe ...

Pejçinoviq Buriq: Reformat kualitative do ta afrojnë Maqedoninë drejt BE-së

Zhurnal - 13.03.2018

Pejçinoviq Buriq: Reformat kualitative do ta afrojnë Maqedoninë drejt BE-së Shkup, 13 mars - Zv/Kryeministrja e Kroacisë dhe ministrja e punëve të jashtme, Marija Pejçinoviq Buriq, në vizitën e sotme ...

Dimitrov: Theksimi i pozicioneve kyçe i zvogëlon shanset për zgjidhje

Zhurnal - 13.03.2018

Dimitrov: Theksimi i pozicioneve kyçe i zvogëlon shanset për zgjidhje Shkup, 13 mars - Nëse theksohen pozicione kyçe në opinion, zvogëlohen shanset e procesit për zgjidhjen e kontestit mes Maqedonisë ...

Shefja e diplomacisë kroate Pejçinoviq Buriq në Maqedoni

Zhurnal - 13.03.2018

Shefja e diplomacisë kroate Pejçinoviq Buriq në Maqedoni Shkup, 13 mars - Me ftesë të ministrit të Jashtëm të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov, zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe ...

Shefja e diplomacisë kroate Pejçinoviq Buriq në Maqedoni

Idividi - 13.03.2018

Shkup, 13 mars 2018 (MIA) - Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Çështjeve Evropiane të Kroacisë, Maria Pejçinoviq Buriq, sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e ...

Ministrja e Punëve të Jashtme të Kroacisë, Buriq sot për vizitë zyrtare në Shkup

Portalb - 13.03.2018

Zëvendëskryeministrja për Çështje Evropianedhe dhe ministrja e Punëve të Jashtme të Kroacisë, Marija Pejçinoviq Buriq sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni, në ftesë të shefit të ...

Zyrtarja e lartë kroate viziton Shkupin, me ftesë të Dimitrovit

Telegrafi - 13.03.2018

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Kroacisë, Marija Pejçinoviq-Buric, do të qëndrojë në vizitë zyrtare në Maqedoni.

Takim i Xhaferit me zëvendëskryeministren kroate Buriq

Idividi - 13.03.2018

Shkup, 13 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot realizoi takim me nënkryetaren e Qeverisë së Republikës të Kroacisë dhe ministre e Punëve të Jashtme ...

Dimitrov: Theksimi i pozicioneve kyçe i zvogëlon shanset për zgjidhje

Idividi - 13.03.2018

Shkup, 13 mars 2018 (MIA) - Nëse theksohen pozicione kyçe në opinion, zvogëlohen shanset e procesit për zgjidhjen e kontestit mes Maqedonisë dhe Greqisë rreth emrit, deklaroi sot shefi i diplomacisë ...

Zyrtarja e lartë kroate viziton Shkupin

Almakos - 13.03.2018

13 March 2018 / 9:39 Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Kroacisë, Marija Pejçinoviq-Buric, do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni.

Zëvendëskryeministrja kroate Pejçinoviq Buriq për vizitë në Maqedoni

Ina - 12.03.2018

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Çështje Evropiane e Kroacisë Marija Pejnçinoviq Buriq sot dhe nesër (12 dhe 13 mars) do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni.

Zëvendëskryeministrja kroate Pejçinoviq Buriq për vizitë në Maqedoni

Zhurnal - 12.03.2018

Zëvendëskryeministrja kroate Pejçinoviq Buriq për vizitë në Maqedoni Shkup, 12 mars - Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Çështje Evropiane e Kroacisë Marija Pejnçinoviq Buriq ...

Zyrtarja e lartë kroate viziton Shkupin

Alsat - 13.03.2018

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Kroacisë, Marija Pejçinoviq-Buric, do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni.

Zëvendëskryeministrja kroate për vizitë në Maqedoni

Flaka - 12.03.2018

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Çështje Evropiane e Kroacisë Marija Pejnçinoviq Buriq sot dhe nesër (12 dhe 13 mars) do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni.

Zëvendëskryeministrja kroate Buriq, viziton sot Shkupin

Alsat - 12.03.2018

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Punëve të Jashtme të Kroacisë Marija Pejnçinoviq Buriq sot dhe nesër (12 dhe 13 mars) do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni.