TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mishi nga Serbia i rrezikshëm për konsumim, fqinji i Kosovës ndalon importin

Lajmi.net - 13.08.2019

Drejtori i AUV-it, Zoran Atanasovski deklaroi se në Serbi ka rënë murtaja afrikane e derrit – kjo ka ndodh në rrethin e Beogradit, Mlladenovacit dhe krahinën e Semedervës.

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia, ja arsyeja

Gazeta Tema - 13.08.2019

Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i ...

Gripi i derrave kaplon Serbinë

Botasot - 12.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.

Për shkak të “Murtajës Afrikane”, ndalohet importi i mishit të derrit nga Serbia

Zhurnal - 12.08.2019

Shkup, 12 gusht – Në Maqedoninë e Veriut nuk ka murtajë afrikane, gjendja po vëzhgohet, kurse masat parandaluese janë ngritur në nivelin maksimal, bëjnë të ditur nga Agjencia për ushqim dhe ...

AUV ndaloi importin e mishit të derrit dhe përpunimin nga Serbia për shkak të murtajës afrikane

Tetova Sot - 12.08.2019

Agjencia për ushqim dhe veterinari (AUV) sot mori vendim për ndalesë për import të mishit të derrit dhe përpunimeve të mishit të derrit, si dhe importin dhe transitin e derrave shtëpiak dhe të egër ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane

Tetova Sot - 13.08.2019

Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i ...

Pas taksës së Kosovës, edhe Bosnja ndëshkim “të rëndë Serbisë

BalkanWeb - 12.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.

AUV ndaloi importin e mishit të derrit dhe përpunimin nga Serbia për shkak të murtajës afrikane

Portalb - 12.08.2019

Agjencia për ushqim dhe veterinari (AUV) sot mori vendim për ndalesë për import të mishit të derrit dhe përpunimeve të mishit të derrit, si dhe importin dhe transitin e derrave shtëpiak dhe të egër ...

Ndalohet importi i mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane

Gazeta Express - 13.08.2019

Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i ...

Pas taksës së Kosovës, edhe Bosnja ndëshkim “të rëndë Serbisë

Zhurnal - 12.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.

Tregohuni të vëmendshëm/ Frikë nga sëmundja e rëndë epidemike, shteti fqinj me vendin tonë ndalon importin e mishit nga ...

SOT - 13.08.2019

Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i ...

Gripi i derrit në Serbi, Bosnja ndal importet e mishit

Antpress - 13.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.

Maqedonia e Veriut ndaloi sot mishit importimin e e mishit nga Serbia

Flaka - 13.08.2019

Agjencia për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) në RMV, ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i ...

Gripi i derrave kaplon Serbinë

Gazeta Express - 13.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.

Maqedonia ndalon importin e mishit nga Serbia

Albeu.com - 13.08.2019

Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i ...

Gripi i derrave kaplon Serbinë

Zeri - 13.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.

Gripi i derrave kaplon Serbinë

Koha.net - 13.08.2019

Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë.