TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lansohet programi për Ekonomi të Gjelbër (Video)

Telegrafi - 13.03.2018

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), sot lansoi programin për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër (GEFF), për të siguruar grante për amvisëritë me qëllim që të përmirësohet efikasiteti ...

BERZh, lanson programin për Ekonomi të Gjelbër

Lajmi.net - 13.03.2018

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim- BERZh, sot do të lansojë një program të ri në Kosovë për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër (GEFF), për të siguruar grante për amvisëritë me qëllim që të ...

BERZH lanson programin për Ekonomi të Gjelbër

Telegrafi - 13.03.2018

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), sot do të lansojë një program të ri në Kosovë për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër (GEFF), për të siguruar grante për amvisëritë me qëllim që të ...