TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rama viziton një fasoneri: Ulja e taksave ndihmon punësimin

ABC News - 11.01.2019

Duke vazhduar vizitat në biznese të vogla që po përfitojnë nga ulja e tatim- fitimit, Kryeministri Rama theksoi se kjo lehtësi fiskale ndihmon sipërmarrjet për të zgjeruar aktivitetin dhe punësimin.

​Ulja trefish e taksave për biznesin në Shqipëri, vende të reja pune dhe rritje e të ardhurave

Lajm - 11.01.2019

Mbi 11 mijë biznese në të gjithë vendin, nga 1 janari i këtij viti përfitojnë ulje të tatim fitimit nga 15% në vetëm 5%, si rezultat i rritjes së xhiros vjetore nga 8 milionë lekë në 14 milionë lekë.

Biznesi i vogël drejt rilindjes

RTSH - 11.01.2019

Kryeministri Edi Rama vizitoi një sipërmarrje të vogël, një rrobaqepsi e cila dizenjon dhe prodhon uniforma të personalizuara. Me një xhiro vjetore rreth 8 milion lekë, sipërmarrësit synojnë që këtë ...

Edi Rama merr dhuratën e veçantë (Video)

SOT - 11.01.2019

Kryeministri Edi Rama ka vizituar së fundmi një tjetër biznes. Rama ishte këtë herë në sipërmarje të vogël të punimit të tekstilit. Teksa pa nga afër mënyrën e operimit të punës, numri një i qeverisë ...

Edi Rama: Ulja trefish e taksës rrit pagat e punonjësve

BalkanWeb - 11.01.2019

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një vizitë tek një biznes familjar, ndërsa prej aty tha se ulja trefish e taksave do të krijojë një mundësi plus për bizneset dhe për punësimin.

Zbulohen planet e Ramës, kryeministri tregon “punën” e re

BalkanWeb - 10.01.2019

Për kryeministrin Edi Rama ulja trefish e taksave do të lehtësojë ndjeshëm rrugën e rritjes së sipërmarrjes në vend. Teksa vizitoi një ndërmarrje të veshjeve tradicionale, e cila drejtohej nga një ...

Rama: Ulja e taksës për biznesin lehtëson rritjen e sipërmarrjeve

ABC News - 10.01.2019

Radhën për ilustrim të asaj që kreu i qeverisë, Edi Rama, kërkon të theksojë prej ditësh tashmë, uljen e taksave për sipërmarrjet e kishte një biznes i veshjeve popullore.

Ulja e taksave për biznesin në Shqipëri, krijon vende të reja pune dhe rrit të ardhurat

Telegrafi - 11.01.2019

Mbi 11 mijë biznese në të gjithë vendin, nga 1 janari i këtij viti përfitojnë ulje të tatim fitimit nga 15% në vetëm 5%, si rezultat i rritjes së xhiros vjetore nga 8 milionë lekë në 14 milionë lekë.

Rama viziton biznesin familjar: Ulja trefish e taksave, rrit punësimin dhe pagat!

Java News - 11.01.2019

Kryeministri Edi Rama ka vizituar së fundmi një tjetër biznes. Rama ishte këtë herë në sipërmarje të vogël të punimit të tekstilit. Teksa pa nga afër mënyrën e operimit të punës, numri një i qeverisë ...

Rama: Kur të lë politikën do të skicoj veshje moderne!

Java News - 10.01.2019

Për kryeministrin Edi Rama ulja trefish e taksave do të lehtësojë ndjeshëm rrugën e rritjes së sipërmarrjes në vend. Teksa vizitoi një ndërmarrje të veshjeve tradicionale, e cila drejtohej nga një ...

Ulja e taksave për biznesin në Shqipëri, krijon vende të reja pune dhe rrit të ardhurat

Almakos - 11.01.2019

Mbi 11 mijë biznese në të gjithë vendin, nga 1 janari i këtij viti përfitojnë ulje të tatim fitimit nga 15% në vetëm 5%, si rezultat i rritjes së xhiros vjetore nga 8 milionë lekë në 14 milionë lekë.

Rama viziton biznesin familjar: Ulja trefish e taksave, rrit punësimin dhe pagat!

Botasot - 11.01.2019

Kryeministri Edi Rama ka vizituar së fundmi një tjetër biznes. Rama ishte këtë herë në sipërmarje të vogël të punimit të tekstilit. Teksa pa nga afër mënyrën e operimit të punës, numri një i qeverisë ...

Rama viziton biznesin familjar: Ulja trefish e taksave, rrit punësimin dhe pagat!

Gazeta Tema - 11.01.2019

Kryeministri Edi Rama ka vizituar së fundmi një tjetër biznes. Rama ishte këtë herë në sipërmarje të vogël të punimit të tekstilit. Teksa pa nga afër mënyrën e operimit të punës, numri një i qeverisë ...