TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Çfarë do të ndodhë tek spitali “Nënë Tereza”? Zbulohet vendimi i qeverisë

BalkanWeb - 14.02.2018

TIRANE- Në mbledhjen e radhës së qeverisë, Këshilli i Ministrave ka miratuar sot një vendim për shpronësimin e pronarëve të tokave pranë qendrës spitalore “Nënë Tereza”.

Fakulteti i Mjekësisë dhe QSUT pësojnë ndryshime, qeveria merr një vendim

Albeu.com - 14.02.2018

Me anë të një vendimi qeveria shqiptare, ka kërkuar shpronësimin e e disa pronave dhe pasurove të paluajtshme , të cilat preken nga ndërtimi i godinë 8 katëshe të Mjekësisë të Përgjithshme.

Fakulteti i Mjekësisë dhe QSUT pësojnë ndryshime

SOT - 14.02.2018

Me anë të një vendimi qeveria shqiptare, ka kërkuar shpronësimin e e disa pronave dhe pasurove të paluajtshme, të cilat preken nga ndërtimi i godinë 8 katëshe të Mjekësisë të Përgjithshme.

VENDIMI/ QSUT, gati ndërtimi i godinës së re 8 katëshe të Mjekësisë të Përgjithshme

Java News - 14.02.2018

Me anë të një vendimi qeveria shqiptare, ka kërkuar shpronësimin e e disa pronave dhe pasurore të paluajtshme, të cilat preken nga ndërtimi i godinë 8 katëshe të Mjekësisë të Përgjithshme.