TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në 2020-n taksat nuk ndryshojnë! Rritja ekonomike parashikohet në 4.1 përqind

Top Channel - 08.11.2019

Të ardhurat në buxhetin e vitit të ardhshëm programohen 502 miliardë lekë ose 6.2 përqind më shumë se këtë vit, ndërkohë që taksat nuk ndryshojnë. “Kemi menduar të mos ndryshojmë asnjë taksë për të ...

“Rritja ekonomike 4,1%,” Denaj prezanton pr/buxhetin 2020: Hapim 35 mijë vendeve të reja pune

BalkanWeb - 08.11.2019

Projektbuxheti i vitit 2020 do të mbështesë reformat e ndërmarra nga qeveria që promovojnë rritjen ekonomike, punësimin, përmirësimin e cilësisë së shërbimeve ndaj qytetarit dhe procesin e integrimit.

Prezantohet Buxheti 2020 për Shqipërinë, synohet të hapen 35 mijë vende pune

Koha.net - 08.11.2019

Pas rishikimit në rënie që i bëri rritjes ekonomike për këtë vit, Qeveria e Shqipërisë parashikon se vitin tjetër ekonomia do të zgjerohet me 4.1%. Anila Denaj teksa prezantoi buxhetin në konferencën ...

Projekt-buxheti 2020/ Ministrja Denaj: Më shumë rritje ekonomike, papunësia do bjerë në 10.6%

Top Channel - 08.11.2019

“Do të ketë më shumë rritje ekonomike dhe reforma të rëndësishme. Papunesia do bjerë në 10.6% në vitin 2020”. Këto ishin premtimet dhe angazhimet e Anila Denajt, ministre e Financave, gjatë ...

Projekt-buxheti 2020/ Ministrja Denaj: Më shumë rritje ekonomike, papunësia do bjerë në 10.6%

Botasot - 08.11.2019

“Do të ketë më shumë rritje ekonomike dhe reforma të rëndësishme. Papunesia do bjerë në 10.6% në vitin 2020”. Këto ishin premtimet dhe angazhimet e Anila Denajt, ministre e Financave, gjatë ...