TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dëgjimi i zërit të nënës tuaj në telefon është njësoj si përqafimi. Çfarë thonë ekspertët?

Telegrafi - 19.10.2019

Zakonisht kur ndodh që të jemi larg shtëpisë për pak kohë, ne ndiejmë një nostalgji intensive për ngjyrat, aromat dhe njerëzit që lamë pas Sipas disa studiuesve në Universitetin e Chicago-s, kur ...

Dëgjimi i zërit të nënës tuaj në telefon është njësoj si përqafimi. Ja çfarë thonë ekspertët…

Botasot - 19.10.2019

Zakonisht kur ndodh që të jemi larg shtëpisë për pak kohë, ne ndiejmë një nostalgji intensive për ngjyrat, aromat dhe njerëzit që lamë pas. Sipas disa studiuesve në Universitetin e Chicago-s, kur ...