TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rusia shqyrton shkyçjen nga interneti

Botasot - 12.02.2019

Rusia është duke llogaritur që të shkyçet për një kohë të shkurt nga rrjeti global i internetit. Kjo mund të bëhet si pjesë e një testi kibernetik mbrojtës, shkruan BBC.

Frikë nga lufta kibernetike, Rusia fik internetin

ABC News - 11.02.2019

E trembur nga një hakmarrje e Perëndimit për shkak të agresioneve kibernetike, Rusia ka vendosur të shkëpusë lidhjet me internetin tradicional dhe të krijojë linjën e saj, për t’u mbijetuar ...

Luftë kibernetike? Rusia planifikon shkëputjen nga interneti

Top Channel - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti - për provë

Evropaelire - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve ...

Implikime të sigurisë nga përzierja ruse në Republikën e Maqedonisë

Portalb - 11.02.2019

Deri tani u bë fjalë për përzierjen e hapur të Rusisë në punët e brendshme të Republikës së Maqedonisë, por shumë pak vehet në pah se çfarë implikime mund të ketë ajo për sigurinë e RM.

Qendra Sekrete e Rusisë në Nish kërcënim për sigurinë e Kosovës

Botasot - 10.02.2019

Fondacioni ‘Carnegie’ për Paqen Ndërkombëtare që është themeluar në vitin 1910 në Washington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka publikuar një studim, përmes të cilit paralajmërohen shtetet e ...

Hulumtim: Qendra Sekrete e Rusisë në Nish kërcënim për sigurinë e Kosovës

Gazeta Express - 10.02.2019

Fondacioni ‘Carnegie’ për Paqen Ndërkombëtare që është themeluar në vitin 1910 në Washington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka publikuar një studim, përmes të cilit paralajmërohen shtetet e ...

Luftë kibernetike? Rusia planifikon shkëputjen nga interneti

Gazeta Tema - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti – për provë

Alsat - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen. Testimi do të thotë që kalimi i të dhënave në mes të qytetarëve ...

Rusia përbën rrezik të madh në Maqedoni

Albeu.com - 11.02.2019

Nga: Timurlenk Çekoviq Deri tani u bë fjalë për përzierjen e hapur të Rusisë në punët e brendshme të Republikës së Maqedonisë, por shumë pak vehet në pah se çfarë implikime mund të ketë ajo për ...

Rusia planifikon shkëputjen totale nga interneti?

Albeu.com - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti , si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike . Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe ...

Rusia planifikon të shkëputet nga interneti

RTSH - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti, në kuadër të planifikimeve për një luftë kibernetike në të ardhmen. Ky testim nënkupton që kalimi o të dhënave mes qytetarëve ...

Sulmet kibernetike, Rusia planifikon të shkëputet nga interneti

BalkanWeb - 11.02.2019

Në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen, Rusia po planifikon të shkëputet për një kohë të shkurtër nga interneti. Mësohet se kalimi i të dhënave mes qytetarëve dhe ...

Rusia përbën rrezik të madh në Maqedoni

Lajm - 11.02.2019

Nga: Timurlenk Çekoviq Deri tani u bë fjalë për përzierjen e hapur të Rusisë në punët e brendshme të Republikës së Maqedonisë, por shumë pak vehet në pah se çfarë implikime mund të ketë ajo për ...

Për shkak të luftës kibernetike, rusia planifikon shkëputjen nga Interneti

Koha.net - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet përkohësisht nga interneti, si pjesë e përgatitjeve për një luftë të ardhshme kibernetike. Testi nënkupton që të dhënat e kaluara ndërmjet qytetarëve rusë dhe ...

Rusia i paraprin sanksioneve, teston shkëputjen nga interneti

SOT - 11.02.2019

Rusia po planifikon të shkëputet për kohë të shkurtër nga internet për të vepruar në rrjetin e saj të brendshëm kibernetik, në kuadër të planifikimeve për luftën kibernetike në të ardhmen.

Rusia përbën rrezik të madh në Maqedoni

Flaka - 11.02.2019

Nga: Timurlenk Çekoviq Deri tani u bë fjalë për përzierjen e hapur të Rusisë në punët e brendshme të Republikës së Maqedonisë, por shumë pak vehet në pah se çfarë implikime mund të ketë ajo për ...