TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHGM e dënon deklaratën e Zaevit dhe kërkon falje publike

Medial - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht 2019 Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dënon deklaratën e djeshme të Kryeministrit Zoran Zaev në të cilën ai tha se nuk do të lejojë ndonjë gazetarë kapriçioz të shkarkojë këtë ...

SHGM e dënon deklaratën e Zaevit dhe kërkon falje publike

Tetova Sot - 14.08.2019

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dënon deklaratën e djeshme të Kryeministrit Zoran Zaev në të cilën ai tha se nuk do të lejojë ndonjë gazetarë kapriçioz të shkarkojë këtë qeveri nga pushteti.

SHGM dënon deklaratën e Zaevit dhe kërkon falje publike

Telegrafi - 14.08.2019

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë nëpërmjet një kumtesë dënon deklaratën të kryeministrit Zoran Zaev në të cilën ai thotë se nuk do të lejojë ndonjë gazetarë kapriçioz të shkarkojë këtë qeveri nga ...

SHGM dënon deklaratën e Zaevit dhe kërkon falje publike

Botasot - 14.08.2019

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë nëpërmjet një kumtesë dënon deklaratën të kryeministrit Zoran Zaev në të cilën ai thotë se nuk do të lejojë ndonjë gazetarë kapriçioz të shkarkojë këtë qeveri nga ...

SHGM kërkon nga Kryeministri që t’u kërkojë falje gazetarëve

Zhurnal - 14.08.2019

Shkup, 14 gusht, zhurnal.mk – Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë nëpërmjet një kumtesë dënon deklaratën të kryeministrit Zoran Zaev në të cilën ai thotë se nuk do të lejojë ndonjë gazetarë kapriçioz ...