TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mos e anashkaloni! Katër frutat që duhet t’i hani patjetër kundër kolesterolit

BalkanWeb - 09.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

Katër frutat që e luftojnë kolesterolin e keq

Koha.net - 09.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

4 frutat që duhet te hani patjetër kundër kolesterolit

Top Channel - 09.10.2019

Avokadot janë shumë të rekomanduara për pacientët të cilët vuajnë nga presioni i lartë i gjakut. Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik ...

4 frutat që duhet te hani patjetër kundër kolesterolit

Portalb - 09.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

4 frutat që duhet te hani patjetër kundër kolesterolit

Zeri - 09.10.2019

Avokadot janë shumë të rekomanduara për pacientët të cilët vuajnë nga presioni i lartë i gjakut. Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik ...

4 frutat që duhet te hani patjetër kundër kolesterolit

Mapo - 09.10.2019

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më vdekjeprurëse u cilësuan ato kardiovaskularet. Kjo për një mori arsyesh, ku ndër më ndikueset dhe shkaktaret është pikërisht ...

Katër frutat që e luftojnë kolesterolin e keq

Gazeta Express - 09.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

Vuani nga kolesteroli? Konsumoni këto lloj produktesh

Botasot - 09.10.2019

Kolesteroli i lartë është problem shqetësues dhe serioz, ndaj edhe duhet të jeni të kujdesshëm. Dhe për këtë, një rol mjaft të rëndësishëm kanë edhe ushqimet që konsumoni.

Katër frutat që e luftojnë kolesterolin e keq

Albeu.com - 09.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

Katër frutat që e luftojnë kolesterolin e keq

Botasot - 10.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

Katër frutat që duhet të hani patjetër kundër kolesterolit

Durres Lajm - 11.10.2019

Kolesteroli i lartë dhe problemet me zemrën janë të lidhura ngushtë dhe mund të kthehen në një rrezik të vërtetë për organizmin. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, në vitin 2016 sëmundjet më ...

Katër frutat që e luftojnë kolesterolin e keq

Lajmi.net - 11.10.2019

Kjo për një mori arsyesh, ku ndër më ndikueset dhe shkaktaret është pikërisht kolesteroli i lartë. Personat që vuajnë nga kjo gjendje shtohen dita ditës, kështu që nevoja për parandalim është ...