TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AKU kërkon ndryshimin e ligjit: Dënim për tregtarët që manipulojnë të dhënat e produkteve

Gazeta Express - 12.01.2019

Të gjithë ata që prodhojnë, transportojnë dhe tregtojnë produkte ushqimore të pasigurta do të dënohen me burg nga 2 deri në 10 ...

Gjoba për ushqimet, AKU paraqet kërkesën për ndryshimin e ligjit

Top Channel - 12.01.2019

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i është drejtuar zyrtarisht Komisionit të Ligjeve, duke propozuar ndryshime në Kodin Penal për krimet në fushën e sigurisë ushqimore.

Siguria ushqimore, 2 deri në 10 vjet burg për tregtarët e produkteve të pasigurta

Java News - 12.01.2019

Të gjithë ata që prodhojnë, transportojnë dhe tregtojnë produkte ushqimore të pasigurta do të dënohen me burg nga 2 deri në 10 vjet. Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i ka kërkuar zyrtarisht Kuvendit të ...

AKU: Dënim për tregtarët që manipulojnë të dhënat e produkteve

Botasot - 12.01.2019

Të gjithë ata që prodhojnë, transportojnë dhe tregtojnë produkte ushqimore të pasigurta do të dënohen me burg nga 2 deri në 10 vjet. Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i ka kërkuar zyrtarisht Kuvendit të ...

AKU kërkon ndryshimin e ligjit: Dënim për tregtarët që manipulojnë të dhënat e produkteve

Medial - 12.01.2019

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit i ka kërkuar zyrtarisht Kuvendit të Shqipërisë që të ndryshojë Kodin Penal dhe të përfshijë dënim edhe për veprat kundër shëndetit të njeriut.