TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Në Mavrovë 87 centimetra borë, më ftohtë në Kodër të Diellit

Botasot - 12.01.2019

Temperaturë me e ulët në Maqedoni në orën shtatë është matur në Kodër të Diellit, ku janë regjistruar -15 gradë Celsius. Minus 13 janë matur në Berovë, -10 në Shtip dhe Krushevë, -9 në Mavrovë, ...

Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit: Stop shkatërrimit të kësaj qendre turistike (VIDEO)

Portalb - 12.01.2019

Iniciativa qytetare “ Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit ” edhe sot e ngriti zërin në lidhje me kërkesat që i ka parashtruar kundër shkatërrimit të Qendrës turistike Kodra e Diellit.

“Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” proteston kundër shkatërrimit të kësaj qendre turistike (VIDEO)

Ina - 12.01.2019

Iniciativa qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” është mbledhur te Teleferiku – Kodra e Diellit për të protestuar kundër shkatërrimit të kësaj qendre turistike.

“Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” proteston sërish

Medial - 12.01.2019

Protestues të organizuar nga iniciativa qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” janë mbledhur te Teleferiku – Kodra e Diellit për të protestuar kundër shkatërrimit të kësaj qendre turistike.

Tetovë, protesta kundër shkatërrimit të Kodrës së Diellit (Foto/Video)

Telegrafi - 12.01.2019

Dhjetëra protestues sot te teleferiku i Tetovës që gjendet në fillim të rrugës për në Kodër Dielli, protestuan në protestat e organizuara nga nisma qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” kundër ...

Nisma “Ta shpëtojmë kodrën e Diellit”, nesër protesta në ora 11.00

Alsat - 11.01.2019

Pas refuzimit të kryeministrit Zaev për t’u takuar me përfaqësues të nismës “Ta shpëtojmë kodrën e Diellit”, ata kanë njoftuar se do të vazhdojnë me realizimin e protestave.

Tetovë, protesta kundër shkatërrimit të Kodrës së Diellit

Botasot - 12.01.2019

Dhjetëra protestues sot në te teleferiku i Tetovës që gjendet në fillim të rrugës për në Kodër Diellit, protestuan në protestat e organizuara nga nisma qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” kundër ...

Në Mavrovë 95, në Kodrën e Diellit 50 centimetra borë

Telegrafi - 11.01.2019

Nga ora shtatë të mëngjesit sot janë matur trashësi më të mëdha të borës në Mavrovë, Pozharan dhe Kodrën e Diellit. Siç njoftojnë nga EHM sot në mëngjes në Mavrovë janë matur 95 centimetra borë, 57 ...

Në Mavrovë, një metër borë

Medial - 11.01.2019

Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Të shtunën protesta për të shpëtuar “Kodrën e Diellit”

Lajm - 10.01.2019

Iniciativa qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” fton në protestë, për ashtu siç thonë, të ndalohet me shkatërrimin e kësaj qendre turistik. “Të shtunën, më 12 janar me fillim prej orës 11, ju ...

“Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” të shtunën organizon protesta

Botasot - 10.01.2019

Iniciativa qytetare “Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit” informon se ditën e shtunë (12 janar) në orën 11:00 do të organizojnë protesta, kundër siç thonë ata, shkatërrimit të kësaj qendre turistike.

Në Mavrovë ka rënë 73 centimetra borë, në Kodrën e Diellit 40 centimetra

Botasot - 10.01.2019

Do të rritet intensiteti i reshjeve të borës gjatë ditës, veçanërisht në pjesën perëndimore dhe veriore të Maqedonisë. Në pjesën juglindore të vendit do të ketë reshje të shiut dhe borës.

Tetovë – Kodra e Diellit me “Bashkim Tours” çdo ditë nisja në ora 8:30

Tetova Sot - 10.01.2019

“Bashkim Tours” ka nisur linjën e rregullt për të gjithë vizitorët në Kodrën e Diellit. Nisja nga VERO do të bëhet në ora 08:30 , nga Pallati i Kulturës në ora 08: 45 , nga Xhamia e Larme në ora ...

Nisma “Ta shpëtojmë kodrën e Diellit”, nesër protesta në ora 11.00

Almakos - 11.01.2019

11 Janar 2019 / 15:30 Pas refuzimit të kryeministrit Zaev për t’u takuar me përfaqësues të nismës “Ta shpëtojmë kodrën e Diellit”, ata kanë njoftuar se do të vazhdojnë me realizimin e protestave.

Në Mavrovë 95, në Kodrën e Diellit 50 centimetra borë

Lajm - 11.01.2019

Nga ora shtatë të mëngjesit sot janë matur trashësi më të mëdha të borës në Mavrovë, Pozharan dhe Kodrën e Diellit. Siç njoftojnë nga EHM sot në mëngjes në Mavrovë janë matur 95 centimetra borë, 57 ...

Në Mavrovë, bora ka arritur një metër

Alsat - 11.01.2019

Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

“Ta shpëtojmë kodrën e Diellit”, nesër protesta në ora 11.00

Medial - 11.01.2019

Pas refuzimit të kryeministrit Zaev për t’u takuar me përfaqësues të nismës “Ta shpëtojmë kodrën e Diellit”, ata kanë njoftuar se do të vazhdojnë me realizimin e protestave.

Në Mavrovë 95, në Kodrën e Diellit 50 centimetra borë

Botasot - 11.01.2019

Nga ora shtatë të mëngjesit sot janë matur trashësi më të mëdha të borës në Mavrovë, Pozharan dhe Kodrën e Diellit. Siç njoftojnë nga EHM sot në mëngjes në Mavrovë janë matur 95 centimetra borë, 57 ...

Në Mavrovë, bora ka arritur një metër

Almakos - 11.01.2019

SONY DSC 11 Janar 2019 / 8:57 Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Në Mavrovë, bora ka arritur një metër

Tetova Sot - 11.01.2019

Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Në Mavrovë, bora ka arritur një metër

Flaka - 11.01.2019

Pa borë, me periudha të diellit dhe temperatura prej -4 deri në 4 gradë Celsius, paralajmëron për ditën e sotme Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.