TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Klima: Ekstremet e motit shkaktuan humbje rekorde në vitin 2017

DW - 07.12.2018

Nga ngrohja globale janë shtuar stuhitë, përmbytjet e thatësirat. Sipas German Watch, 2017 ishte veçanërisht vit shkatërrues, me më shumë se 11.500 viktima dhe dëmtime të pronës me vlerë mbi 375 ...

Klima: Ekstremet e motit shkaktuan humbje rekorde në vitin 2017

Botasot - 07.12.2018

Nga ngrohja globale janë shtuar stuhitë, përmbytjet e thatësirat. Sipas German Watch, 2017 ishte veçanërisht vit shkatërrues, me më shumë se 11.500 viktima dhe dëmtime të pronës me vlerë mbi 375 ...

Ngrohja globale, ekspertët: Faktet e frikshme në vitin 2017 vit ishin shkatërrues

Mapo - 07.12.2018

Në vitin 2017 pati mot me ekstreme dhe dëme të shumta, sipas organizatës së mjedisit German Watch. Të dhënat janë paraqitur në një raport të botuar në filim të javës (04.12).