TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rama: E bëmë kryeministër, kryetar parlamenti dhe President, çfarë borxhi i kemi Metës?

Java News - 12.06.2019

Kyeministri Rama tha se Ilir Metës, socialistët i dhënë postet më të rëndësishme në drejtimin e vendit, ndërsa e akuzoi se tani fut shkopinj nën rrota.

Rama: E bëmë kryeministër, kryetar parlamenti dhe President, çfarë borxhi i kemi Ilir Metës?

Gazeta Tema - 12.06.2019

Kyeministri Rama tha se Ilir Metës, socialistët i dhënë postet më të rëndësishme në drejtimin e vendit, ndërsa e akuzoi se tani fut shkopinj nën rrota.