TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BE, sanksione Turqisë për kërkimet në brigjet e Qipros

ABC News - 11.07.2019

Bashkimi Europian ka vendosur të ndëshkojë Turqinë për kërkimet në ujërat territoriale të Qipros. Konkretisht, Brukseli ka vendosur të ndërpresë financimet dhe çdo dialog të nivelit të lartë me ...

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Lajmi.net - 11.07.2019

Shpimet turke, BE-ja i sheh si ndërhyrje në zonën ekonomike ekskluzive të Qipros. BE-ja është gati të shtojë më tej masat ndaj Turqisë, thuhet në deklaratën të cilën e ka parë agjencia Reuters.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Evropaelire - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE ngrin bashkëpunimin me Turqinë për shkak të shpimit të paligjshëm nën det

Botasot - 11.07.2019

BE do të pezullojë bisedimet e nivelit të lartë me Ankaranë për disa kohë për shkak të shpimit "të paligjshëm" të shtratit të detit në kërkim të gazit dhe naftës jashtë brigjeve të Qipros.

Turqia, shpimet në Qipro, legjitime

Zhurnal - 10.07.2019

Turqia kundërshton deklaratat e BE dhe Greqisë të cilat e kanë përcaktuar jolegjitim veprimet turke në kërkim të hidrokarbureve në Mesdheun Lindor jashtë Qipros, duke e akuzuar Brukselin se nuk është ...

BE, sanksione Turqisë për kërkimet në brigjet e Qipros

Medial - 11.07.2019

Bashkimi Europian ka vendosur të ndëshkojë Turqinë për kërkimet në ujërat territoriale të Qipros. Konkretisht, Brukseli ka vendosur të ndërpresë financimet dhe çdo dialog të nivelit të lartë me ...

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Gazeta Express - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE ngrin bashkëpunimin me Turqinë, shkak shpimi i paligjshëm nën det

Flaka - 11.07.2019

BE do të pezullojë bisedimet e nivelit të lartë me Ankaranë për disa kohë për shkak të shpimit “të paligjshëm” të shtratit të detit në kërkim të gazit dhe naftës jashtë brigjeve të Qipros.

BE, sanksione Turqisë për kërkimet në brigjet e Qipros

Zhurnal - 11.07.2019

Bashkimi Europian ka vendosur të ndëshkojë Turqinë për kërkimet në ujërat territoriale të Qipros. Konkretisht, Brukseli ka vendosur të ndërpresë financimet dhe çdo dialog të nivelit të lartë me ...

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Botasot - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Koha.net - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

BalkanWeb - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Zhurnal - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Zeri - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE paralajmëron Turqinë: Do të marrim masa

LajmiFundit - 11.07.2019

Shpimet e shtetit turk, për gaz edhe naftë në zonën e Qipros, nuk kanë kaluar lehtë para syrit të Bashkimit Evropian. Ky i fundit ka vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si ...

BE-ja paralajmëroi masa ndaj Turqisë

Portalb - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Alsat - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

BE-ja paralajmëron masa ndaj Turqisë

Ina - 11.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.

Tensionet/ BE paralajmëron masa ndaj Turqisë, hakmarrje ndaj…

Mapo - 12.07.2019

Bashkimi Evropian është i vendosur të kufizojë kontaktet dhe fondet ndaj Ankarasë, si hakmarrje ndaj asaj që BE-ja e quan “shpime të paligjshme” të Turqisë, për gaz dhe naftë jashtë Qipros.