TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tkurret ekonomia gjermane, rënie në tremujorin e dytë të vitit

ABC News - 14.08.2019

Ekonomia gjermane ka përjetuar një tkurrje në tremujorin e dytë të vitit. Ekspertët kanë dhënë alarmin se, rënia ekonomike e verifikuar për periudhën prill-qershor do të ketë pasoja për tremujorin ...

Tkurret ekonomia gjermane, afër recesionit

SOT - 14.08.2019

Rezultatet zhgënjyese të ekonomisë gjermane në tremujorin e dytë tregojnë se vendi është afër recesionit. Luftërat tregtare, ulja e eksporteve në Kinë dhe SHBA por edhe mungesa e stimujve fiskalë nga ...

Shkaqet që po çojnë në rënien e popullsinë shqiptare

Gazeta Express - 14.08.2019

INSTAT ka publikuar të dhënat demografike për tremujorin e dytë të këtij viti. Ecuria e treguesve demografikë vijon të jetë e trishtë. Edhe për këtë tremujor lindjet, si dhe shtesa natyrore e ...

Shqipëri: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë

VOA - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...

Ekonomia gjermane shënon ulje të lehtë

Telegrafi - 14.08.2019

Ekonomia gjermane shënoi rënie me 0.1 për qind në tremujorin e dytë, ndërsa konfliktet dhe problemet të tregtisë botërore në industrinë e automobilistike i shkaktuan vështirësi ekonomisë më të madhe ...

Ekonomia e Britanisë së Madhe tkurret para daljes nga BE-ja

Telegrafi - 14.08.2019

Ekonomia britanike u tkurr në tremujorin e dytë të vitit, për herë të parë që prej 2012-s, një sinjal negativ ky teksa vendi bëhet gati të largohet nga Bashkimi Evropian më 31 tetor.

Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë në Shqipëri

Koha.net - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...

Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë në Shqipëri

Lajmi.net - 14.08.2019

Sipas të dhënave të sapopublikuara nga Instituti i Statistikave numri i lindjeve për tremujorin e dytë të vitit 2019 ishte në Shqipëri 6362, duke shënuar një rënie prej 5,7 %, krahasuar me tremujorin ...

Alarmi/ Popullsia shqiptare në rënie, bie ndjeshëm numri i lindjeve

Mapo - 14.08.2019

Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të ...