TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hapet hoteli i parë vetëm për gra

Alsat - 09.10.2019

Hoteli Som Dona, i cili ndodhet jo larg Porto Cristo në Spanjë, është mirëpritur ekskluzivisht nga femrat mbi ...

Burrat nuk janë të mirëpritur këtu: U hap hoteli i parë vetëm për gra

Botasot - 09.10.2019

Hoteli Som Dona, i cili ndodhet jo larg Porto Cristo në Spanjë, është mirëpritur ekskluzivisht nga femrat mbi 14-vjeç. Ky hotel me katër yje ka gjithsej 39 dhoma, një banjë, një bibliotekë dhe një ...

Burrat nuk janë të mirëpritur këtu: U hap hoteli i parë vetëm për gra

Alsat - 09.10.2019

Hoteli Som Dona, i cili ndodhet jo larg Porto Cristo në Spanjë, është mirëpritur ekskluzivisht nga femrat mbi 14-vjeç. Ky hotel me katër yje ka gjithsej 39 dhoma, një banjë, një bibliotekë dhe një ...

Burrat nuk janë të mirëpritur këtu, hapet në Spanjë hoteli i parë vetëm për gra

Koha.net - 09.10.2019

Hoteli Som Dona, i cili ndodhet jo larg Porto Cristo në Spanjë, është mirëpritur ekskluzivisht nga femrat mbi 14-vjeç. Ky hotel me katër yje ka gjithsej 39 dhoma, një banjë, një bibliotekë dhe një ...

Hapet hoteli i parë vetëm për gra

Flaka - 10.10.2019

Hoteli Som Dona, i cili ndodhet jo larg Porto Cristo në Spanjë, është mirëpritur ekskluzivisht nga femrat mbi 14-vjeç. Ky hotel me katër yje ka gjithsej 39 dhoma, një banjë, një bibliotekë dhe një ...