TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi

Gazeta Express - 08.11.2019

Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për ...

Aktakuza e rastit 'Drenasi' që dëshmon abuzimet seksuale të gjashtë personave me të miturën

Zeri - 08.11.2019

Katër profesorë, një polic, një avokat dhe një punëtor i Qendrës për Punës Sociale dyshohet se janë të përfshirë në skandalin e vajzës së Drenasit, i njohur në publik si rasti “Drenasi”.

EKSKLUZIVE/ Aktakuza e rastit “Drenasi” që dëshmon abuzimet seksuale të gjashtë personave me të miturën

Lajmi.net - 08.11.2019

Aktakuza e rastit “Drenasi” zbardhë detaje nga skandali seksual që tentuan ta fshehin 3 profesorët, avokati, polici dhe punëtori i QPS-së. Tre profesorë, një polic, një avokat dhe një punëtor i ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi

Alb Portali - 08.11.2019

Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi

Zeri - 08.11.2019

Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për ...

E tmerrshme, dalin detajet sesi u keqpërdor seksualisht e mitura nga Drenasi

Botasot - 08.11.2019

Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për ...

Rasti skandaloz i abuzimit me të miturën në Kosovë, dyshohen se në rast janë përfshirë 3 profesorë, një rreshter ...

BalkanWeb - 08.11.2019

Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për ...

Detaje të reja/ Tre profesorë, një avokat, një polic dhe një zyrtar përdhunuan të miturën

Java News - 08.11.2019

Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për ...

Skandali me përdhunimin e të miturës, Prokuroria zbardh detaje të reja: Nën hetim 3 profesorë, një rreshter policie dhe ...

SOT - 08.11.2019

Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë përdhuruar një të mitur në Drenas, sipas raportit të Prokurorisë.