TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare të Shkupit

Shqipmedia - 12.09.2019

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare. Patrullime dhe kontrolle në rajonin e Sarajit, në Gërçec por edhe në fshatra të tjera si Studeniçan, rajonin e Karshiakës etj.

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Aksion policor në disa vendbanime shqiptare. Patrullime dhe kontrolle në rajonin e Sarajit, në Gërçec por edhe në fshatra të tjera si Studeniçan, rajonin e Karshiakës etj.

Aksione policore në disa vendbanime shqiptare

Alsat - 12.09.2019

Policia kontrollon pothuajse çdo veturë në hyrje dhe dalje të fshatit Gërçec. Forca të shtuara policore në zonën e Sarajit janë vërejtur që mbrëmë. Në teren kanë patrulluar edhe furistrada të ...

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare

Tetova Sot - 11.09.2019

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare. Patrullime dhe kontrolle në rajonin e Sarajit, në Gërçec por edhe në fshatra të tjera si Studeniçan, rajonin e Karshiakës etj.

Alsat raporton për aksion policor në rajonin e Sarajit dhe Karshiakës

Ina - 11.09.2019

Aksion policor në disa vendbanime shqiptare. Patrullime dhe kontrolle në rajonin e Sarajit, në Gërçec por edhe në fshatra të tjera si Studeniçan, rajonin e Karshiakës etj.