TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook ka mbledhur, dëgjuar dhe transkriptuar bisedat tuaja zanore vazhdimisht

Lajmi.net - 14.08.2019

Përdoruesit e prekur janë ata që vendosën të transkriptojnë bisedat e tyre zanore, i tha Facebook Bloomberg. Por kompania nuk zbulon në politikat e saj të përdorimit të të dhënave se mbledh audio nga ...

Bloomberg: Facebook ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

Evropaelire - 14.08.2019

Kompania Facebook ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve në shërbimeve të tij, njoftoi të martën Bloomberg, duke cituar burime të afërta me këtë çështje.

Facebook e pranon se ka bërë diçka të tmerrshme me juve

Gazeta Express - 14.08.2019

Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar të gjithë javët e fundit se kanë dëgjuar zërin tuaj, qoftë nga asistenti juaj virtual, nga folësit tuaj të mençur apo nga thirrjet tuaja në Skype.

Facebook pagoi kontraktues të jashtëm për transkriptuar mesazhet zanore të përdoruesve

PC World - 14.08.2019

Facebook Inc. ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet zanore të përdoruesve. Kompania ka konfirmuar që ka transkriptuar audion e përdoruesve, dhe tha se tashmë nuk e bën diçka ...

Facebook ka mbledhur, dëgjuar dhe transkriptuar bisedat tuaja zanore vazhdimisht

Albeu.com - 14.08.2019

Facebook ka qenë duke mbledhur të dhënat audio nga bisedat zanore të përdoruesve duke paguar kontraktorët e jashtëm për ta transkriptuar atë, njoftoi Sarah Frier nga Bloomberg.

Bloomberg: Facebook ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

Portalb - 14.08.2019

Kompania Facebook ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve në shërbimeve të tij, njoftoi të martën Bloomberg, duke cituar burime të afërta me këtë çështje.

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Telegrafi - 14.08.2019

Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar të gjithë javët e fundit se kanë dëgjuar zërin tuaj, qoftë nga asistenti juaj virtual, nga folësit tuaj të mençur apo nga thirrjet tuaja në Skype.

Bloomberg: Facebook ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

Botasot - 14.08.2019

Kompania Facebook ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve në shërbimeve të tij, njoftoi të martën Bloomberg, duke cituar burime të afërta me këtë çështje.

Facebook pranon se ka dëgjuar zërin tonë

Albeu.com - 14.08.2019

Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar të gjithë javët e fundit se kanë dëgjuar zërin tuaj, qoftë nga asistenti juaj virtual, nga folësit tuaj të mençur apo nga thirrjet tuaja në Skype.

Bloomberg: Facebook ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

Zeri - 14.08.2019

Kompania Facebook ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve në shërbimeve të tij, njoftoi të martën Bloomberg, duke cituar burime të afërta me këtë çështje.

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Idividi - 14.08.2019

Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar të gjithë javët e fundit se kanë dëgjuar zërin tuaj, qoftë nga asistenti juaj virtual, nga folësit tuaj të mençur apo nga thirrjet tuaja në Skype.

Bloomberg: Facebook-u ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

Koha.net - 14.08.2019

Kompania Facebook ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve në shërbimeve të tij, njoftoi të martën Bloomberg, duke cituar burime të afërta me këtë çështje.

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Zhurnal - 14.08.2019

Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar të gjithë javët e fundit se kanë dëgjuar zërin tuaj, qoftë nga asistenti juaj virtual, nga folësit tuaj të mençur apo nga thirrjet tuaja në Skype.

Facebook ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

BalkanWeb - 14.08.2019

Kompania Facebook ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve në shërbimet të tij, njoftoi të martën Bloomberg, duke cituar burime të afërta me këtë çështje.

Bloomberg: "Facebook" ka paguar kontraktues për të transkriptuar mesazhet

Durres Lajm - 14.08.2019

Kompania "Facebook" ka paguar kontraktues të jashtëm për të transkriptuar mesazhet me zë të përdoruesve të shërbimeve të tij, njoftoi të martën "Bloomberg", duke cituar burime të afërta me këtë ...