TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nderimet e Batalionit Atlantiku në Kosovë me rastin e 20 vjetorit të themelimit

Botasot - 15.04.2019

Në pranverë të vitit 1997 në Brooklyn të New Yorkut u zhvillua një mbldhje për themelimin e "Vendlindjes Thrret", që kishte për qëllim kryesor mbështetjen e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

20 vjet nga “Batalioni i Atlantikut”, shembull i veçantë në histori

Koha.net - 15.04.2019

Tiranë, 15 Prill -Me rastin e 20-vjetorit të krijimit të “Batalionit të Atlantikut”, ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko, priti sot një delegacion të tij.

Batalioni ‘Atlantiku’, rikujton shtigjet e luftës së para 20 viteve

Lajmi.net - 14.04.2019

Para dy dekadash një numër i madh i të rinjve shqiptaro-amerikanë, lanë gjithçka që kishin, duke filluar nga familja, shtëpitë dhe puna në SHBA, për t’iu bashkuar luftës çlirimtare të popullit të ...

Gjonlekaj: Njëzet vjet pas, si u formua Batalioni i Atlantikut

Koha.net - 15.04.2019

Në pranverë të vitit 1997 në Brooklyn të New Yorkut u zhvillua një mbledhje për themelimin e "Vendlindjes Thërret", që kishte për qëllim kryesor mbështetjen e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, rikujton ...

Batalioni ‘Atlantiku’, rikujton shtigjet e luftës së para 20 viteve

Zeri - 14.04.2019

Para dy dekadash një numër i madh i të rinjve shqiptaro-amerikanë, lanë gjithçka që kishin, duke filluar nga familja, shtëpitë dhe puna në SHBA, për t’iu bashkuar luftës çlirimtare të popullit të ...